siis Julia, vaikka olikin lauantain ruotsalaisen tuomarin mielestä kyllä ERI:n arvoinen ilman SA:ta. Seuraavaksi mennään yrittämään elokuussa Heinolaan ja sitten ei olekaan mitään havaintoa seuraavasta näyttelystä.

Torstaina meidän piti pitää maneesilla kooikeragilityä, mutta peruimme harkat todella tukahduttavan kuuman ilman vuoksi. Pia tuli sitten Onnin ja Noan kanssa meille ja lähdimme uittamaan koiria. Olisi pitänyt olla kamera mukana, kun jopa Keira innostui hakemaan keppiä, kun Onni oli niin innokas uimari. Keira on kyllä onnettoman näköinen ja varsinkin märkänä, kun nahka näkyy eikä karvoja ole enää oikeastaan yhtään jäljellä.

Lauantain näyttelyssä olimme Mizyn ja Jonen kanssa vierekkäin. Mizy ja Julia eivät oikeastaan edes noteeranneet toisiaan kun olivat pois häkeistään. Häkistä piti vähän komentaa, jos toinen tuli liian lähelle. Näyttelyn jälkeen menimme vielä Outille ja lähdimme koirien kanssa Lahden satamaan kävelylle ja käväisimme syömässä terassilla. Taas oli niin laumahenkeä, kun joku koira meni meidän ohi.

Anne