Maanantai-iltapäivällä iski vanha lapsuuden vaiva eli nenäverenvuoto. Minulta on lapsena poltettu nenän verisuonia, mutta jostain syystä jo viikonloppuna pikkuhiljaa ilmennyt verenvuoto yltyi eilen monen tunnin mittaiseksi. Heti, kun liikuin vähän, verta ryösähteli nenästä. Eihän siinä sitten auttanut muu kuin lähteä illalla ennen yhdeksää Lahteen ensiapupolille hakemaan apua.

Ilta oli yllätysyllätys polilla erittäin kiireinen ja minun vaivani luonnollisesti oli se, joka väistyi hätätapausten edeltä. Kuuden ja puolen tunnin jälkeen vihdoin pääsin lääkärin luokse. Ensin sain vain "hyviä" ohjeita kuinka tyrehdyttää kotikonstein verenvuoto, mutta onneksi lääkäri lupasi polttaa vuotavan suonen jo silloin yöllä. Syöminen oli jäänyt heikolle ja kostautui sitten sillä, että meinasin pyörtyä elämäni ensimmäistä kertaa. Verenpaineet olivat tosi matalalla ja toimenpide melkein jäi tekemättä. Onneksi nenä on nyt kunnossa ja olin kotona "jo" viideltä aamulla.

Univajeen vuoksi tästä tuli rokulipäivä, mutta piti kuitenkin käydä Lahdessa. Nuorin tyttäreni (12-v) hakee Lahteen yläasteelle musiikkipainotteiseen kouluun ja tänään oli pääsykoe. Koe meni kivasti ja nyt odotellaan menikö tarpeeksi hyvin.

Tällaista tällä kertaa eli kirjoittelen tähän blogiin muitakin kuin koirajuttuja.

Anne