Kevin on viimeistä iltaa syntymäkodissaan ja piti vielä ottaa vähän kuvia ja videoida koirien leikkiä. Tosi kiva, kun kaikki kolme ovat innostuneet leikkimään yhdessä. Tosin Julia aina vähän väistää sivuun, kun Keira oikein villiintyy.

Video http://www.youtube.com/user/umageri

 Eilen lähdin tyttöjen kanssa Villähteen agiepiksiin, vaikka vettä tuli kaatamalla ja ukostikin. No Villähteellä oli vielä hetken ihan hyvä ilma, mutta Keiran rataa odottaessa ukkonen oli tosi lähellä. Salamat välähtelivät, ukkonen jyrisi ja vettä tuli kaatamalla. Keira vähän katsoi mua siihen malliin, että ootko emäntä päästäsi sekaisin. Sade kuitenkin lähes taukosi juuri, kun oli meidän vuoro mennä radalle. Rata oli helppo ykkösen rata ja siihen nähden, että Keira on nähnyt esteet viimeksi neljä kuukautta sitten, rata sujui hyvin. Vauhtia oli ihan kivasti ja palkkasin kontakteilla.

Julia meni mölliradan ja silloin satoi, mutta ei enää jyrissyt. Palkkasin kontakteilla ja Outi odotti maalissa palkan kanssa. Vauhti hiipui ihan helpossa kohdassa ja Julialta meni into, mutta päästiin sentään maaliin saakka. Outi oli Ficon kanssa paikalla ja Mika Rikin eli kooikerit olivat hyvinedustettuna.

Anne