Kiitos Taina, kun kävit pitämässä mulle ja koirille eilen seuraa! Leevi ei ollut eilen mukana vaan lepäili viime viikonlopun mejäkokeen jälkeen  ja keräsi voimia tämän päivän agilitykisoihin. Ja upeita tuloksia Leevi ja Taina ovatkin tehneet. Sunnuntaina oli kooikereiden mejämestaruus virallisen mejäkokeen yhteydessä ja Leevi ja Taina saivat upean ykköstuloksen maksimipisteillä. Koska viikkoa aiemmin he olivat myös saaneet ykköstuloksen, siirtyvät he nyt voittajaluokkaan haastavammille jäljille. Mejämestaruus meni voittajaluokan parille, mutta Leevi oli saanut Lucky Nana's kennelin lahjoittaman kiertopalkinnon. Onnea vielä!

Tänään tuli Tainalta viesti, että Leevi oli saanut Janakkalan agilitykisoissa toisen nollatuloksensa eli vielä yksi ja kakkosluokaan. Hirmuisesti Onnea!

Sitten ikävämpiä uutisia. Ystävämme Veiko ja Kaisa olivat joutuneet eilen harkoissa usean koiran hyökkäyksen kohteeksi ja reikiä oli tullut sekä Veikoon että Kaisaan. Pikaista paranemista molemmille! Toivottavasti Veikolle ei jää pysyviä traumoja ja fyysiset vammat parantuvat nopeasti.

Sunnuntaihin mennessä ratkeaa pentujen uudet asuinpaikat eli se mikä pentu muuttaa minnekin.

Anne