Olen kyllä noterrannut "vanhojen" kasvattieni tulokset, mutta pentuhälinässä en ole muistanut niitä hehkuttaa blogissa. Oorbellen-koirat ovat menestyneet näyttelyissä seuraavasti:
Porvoo 9.9.2012 Johnny VSP
Helsinki 2.9.2012 Kyle "Vili" ensimmäinen serti ja ROP
Kurt eli Orson on ahkeroinut hankkimalla Ruotsista kolme sertiä, kaksi cacibia ja oli kolme kertaa VSP. Elokuussa Orson sai yhden sertin Kuopiosta ja tulipa Orsonista ensimmäinen Oorbellen-koira, joka yritti ja samalla läpäisi spanielien taipumuskokeet.
ONNEA AHKERILLE KOIRILLE JA OMISTAJILLE!

Keira kävi tänään Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä ja tuomarimuutoksen kautta tuomariksi tuli Kirsi Nieminen, joka on palkinnut kolme Keiran J-pentua. Keiralla ei ollutkaan tätä ennen Niemiseltä arvostelua.
Kehä oli kovasti myöhässä harjoitusarvostelijoiden takia, mutta kannatti jäädä.
Keira oli ROP, mutta isossa kehässä ei "yllättäen" tullut menestystä. Sally oli PN2, rop-vet, Bene rop-pentu ja Uni VSP sertin kera. Onnea kaikille menestyneille!

Tässä Keiran arvostelu:
Erinomaista tyyppiä oleva narttu, jolla on oikeat rungon mittasuhteet. Kaunis pää ja viehättävä ilme. hyvät korvat, erinomainen ylälinja, syvä rintakehä  ja erinomainen runko. Hyvä raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä häntä. Erittäin sujuvat liikkeet. Käyttäytyy hyvin.

Esittäminen ei ollut todellakaan hyvää, kun vanhaa rouvaa kiinnostivat seisottamispaikan hajut enemmän kuin minun ohjeeni. Tuomaria vaan nauratii, kun Keira temppuili.

Anne