Tälle maanantaille kasaantui liikaa jännitystä, joka aiheutti minulle kamalan migreenin pitkästä aikaa. Heti aamusta lähdin Keiran kanssa Mäntsälään tiineysultraan. Ennen ultraa tehtiin nisien ja kohdun tunnustelun perusteella päätelmä, että porukkaa löytyy. Sitten siirryttiin toiseen huoneeseen ultraan. Kaksi henkilöä teki tutkimuksen ja sain oikein hyviä uutisia. Sopivankokoinen pentue näyttäisi olevan tulossa, jos kaikki sujuu synnytykseen asti hyvin. Toki ymmärrän, että tässä on vielä yli kuukausi synnytykseen ja kaikki on mahdollista, mutta taas yksi ihana etappi on saavutettu. Vesi tuli silmiin ja kylmät väreet selkäpiihin ja eläinlääkäri antoi mulle neuvon ajaa varovasti kotiin eli katsoi mun olevan varmaan aika sekaisin. Tiesin monen odottavan tietoa tuloksesta ja soittoja ja tekstareita lähtikin aika monta. Ostin kolme pakettia kompostiaitaa ja hain myös pussin penturuokaa, jota alan pikkuhiljaa antaa Keiralle.

Sitten Keira kotiin ja Sofin kanssa toiselle eläinlääkärille kohdunpoistoon. Sofi oli tosi reippaalla ja nälkäisellä tuulella. Eläinlääkäri kehuikin Sofin pirteää olemusta. Leikkaus sujui hyvin ja kohtu oli ihan normaali. Kasvain sijaitsee hankalassa paikassa eikä sitä pitänytkään poistaa. Hormonitoiminnan heikkenemisen toivotaan hävittävän jonkin ajan kuluttua se kasvain. Sofi rymistelee kauluri kaulassa, mutta siihenhän meillä on totuttu. En uskalla laittaa Sofille vanhaa t-paitaa suojaamaan haavaa vaan pidän sitä kauluria päässä.

Muita uutisia:

Keiran sisko Wimma aloitti lauantaina kisaamisen agilityssä ja sai heti nollavoiton Kirkkonummen kisoissa. Inka-sisko kisasi myös viikonloppuna ja teki hyviä palkintopallituloksia Lappeenrannan uuden hallin avajaiskisoissa.

Äiti-Sally, veli-Uffe, velipuoli-Veiko ja siskopuoli-Hilppa jyräsivät Tampereella kakkoserkkarissa. Uffe sai lauantaina hienot pisteet luonnetestissä. Jonkinlaisia kuvia näyttelystä löytyy täältä: http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2ccp7+annekeira-spanielierkkari-tampere-1752009.html

Onnea kaikille sukulaisille!

Kultsu-Riemu läpäisi viikko sitten BH-kokeen, onnea!

Jenni ottaa kesällä Halla-kultsun kaveriksi käyttölinjaisen uroskultsun. Jännityksellä odotan tuleeko nimeksi Pyry, Tuisku vai joku muu kylmä juttuCool

Anne