Keiran pentuaikojen leikkikaverista on kasvanut komea nuori mies, joka sai tänään Tampereen ryhmänäyttelyssä tieskuinkamonennen sertinsä, mutta tämänpäivän sertillä Fidosta tuli Suomen muotovalio. Paljon Onnea Saijalle ja Fidolle!

Multa jäi tämänviikon agilityharkatkin migreenin takia väliin ja se on jo aika harvinaista. Aika kipeä olen ollut ja silti on harkat tullut harkattua. Viikon kuluttua on Riihimäellä kooikeragilityä enkä ole saanut Keiraa innostumaan edelleenkään lelullapalkkaamisesta, vaikka lupasin hoitaa homman 14.12. mennessä. No kouluttaja voi sitten itse kokeilla kuinka Keiraa motivoidaan:).

Sadeen raskaus lähenee loppuaan ja tänään saadun valokuvan perusteella tuleva äiti voi jo aikamoisen paksusti. Enpä olisi tuntenut ellen olisi arvannut kuvan olevan Sadeesta. Jos suinkin mahdollista, ajan Raumalle mukaan synnytykseen lähinnä tarkkailijaksi. Tottakai autankin, jos apuani tarvitaan ja osaan jotain tehdä.

Keira kuittaa jo kaikki Sofin pissat, mutta toivottavasti ei ole ihan vielä tekemässä juoksua. Edellinen oli heinäkuun alkupuolella eli tuskin voi vielä olla ajankontainen.

Anne