Toissaviikonloppu meni kooikerijuttujen merkeissä eli Hyvinkäällä lauantaina jalostusneuvottelu ja yhdistyksen juhlailllainen. Kyllä korvia kuumotti jalostusneuvottelussa, kun aloittelevia kasvattajia kritisoitiin. Onhan se totta, että ihan amatöörihän tässä vielä on, mutta jostainhan se on kaikkien aloitettava. Olen kuitenkin yrittänyt saada tietoa niin paljon kuin mahdollista ja yrittää parhaani. Eipä paljon muuta voi vaatia. Sunnuntaina oli sitten spanielierkkari ja tuomari hyvinkin lempeällä tuulella. Arvostelut olivat pitkiä, mutta eh:ta huonompaa ei saanut kukaan. Keiran Sally-äiti hienosti vsp ja rop-veteraani ja vielä isossakehässä bis4-veteraani. Onnea Anne T!

Viime viikolla tiistaina Hämeenlinnassa näyttelytoimikunnan kokous Krissen ja Samin kotona, keskiviikkona kanavan koirakillan johtokunnan- ja vuosikokous ja torstaina agilityharkat. Lauantaina tapasimme lenkillä Hessun (Black Amiikos Jemeko Jellen) ja Juliaa pikkuisen pelotti Hessun innokas tutustumisyritys. Iltapäivällä tulivat Halla ja Routa ja taas Juliaa vähän hirvitti liikatuttavallisuus. Sunnuntain lenkillä Julia meinasi jäädä isompien hurttien jalkoihin ja kiljui varmuuden vuoksi ennen kuin kukaan edes kosketti sitä.

Ensi viikon torstaina lähden ilman koiria Hollannin erkkariin Anne T:n asuntoauton kyydissä. Menin hakemaan taas kerran kirjastosta Hollannin sanakirjaa, mutta se mun yleensä lainaama kirja oli poistettu kokonaan meidän kirjastosta. No löytyi sieltä jonkunlainen sanakirja, mutta on tää epäreilua, kun sillä hyvällä sanakirjalla on ollut parin vuoden sisään monta lainauskertaa. Ilmeisesti lainauskerrat eivät ole riittäneet ja kirja on poistettu.

Ostin tänään lankoja ja aion neuloa reissun aikana talvihatun. Voihan olla, että matkapahoinvointi vaivaa enkä pysty muuta kuin tuijottamaan ikkunasta ulos.

Anne