Aamulla koirille ruoka ja pikkuinen lenkki. Sitten kamat kasaan ja Julia mukaan, suuntana Hyvinkään Koiraurheilukeskus ja agilityä aloittelijoille. Opettajina olivat Kristiina Oksa ja Kati Valjakka. Ensin saimme teoriatietoa ja sen jälkeen kaikki tekivät koiransa kanssa kontaktinottoharjoituksia ja leikkivät koirien kanssa. No Julia sai kotiläksyksi leikkimisenoppimisen ja siinä onkin haastetta. Harjoittelimme tänään hyppyä, putkea ja puomia, jota menimme ensin ylös pöydälle ja käännyimme ja palasimme kontaktille. Tosi kiva, että monta pentua oli saapunut paikalle. Julia antoi lähdöt varmaan kaikille muille koirille ollessaan hihnassa, mutta ulkona irtiollessaan oltiin niin mammantyttöä eikä rähjätty kellekään. Vähän muutamilla pojilla tuli sanomista, mutta eipä tuo ole mikään ihmekään. Kyse on kuitenkin aikuisuuden kynnyksellä olevista "hormonihirviöistä". Oorbellenpennuista olivat Julian lisäksi paikalla Johnny ja Leevi eli hyvin olimme edustettuina. En ollut nähnyt Johnny kolmeen kuukauteen, mutta jälleennäkemisen riemu oli kuitenkin molemminpuolista. Komeita poikia on molemmista kasvanut, mutta toivottavasti eivät kasva enää korkeutta.

Agilityn jälkeen Krisse tuli meidän kyytiin ja haimme Eeli-ihmisvauvan Purina-areenalta ja suunnaksi Helsigin kennelpiirin kokoustilat ja siellä kooikerhonjdeyhdistyksen vuosikokous. Julia joutui jäämään autoon moneksi tunniksi. Kokous sujui hyvin ja pidimme perään uuden hallituksen järjestäytymiskokouksen ja vielä normaalin hallituksen kokouksen. Jatkan siis hallituksessa varapuheenjohtajana ja agilityvastaavana.

Täältä löytyy vähän kuvia aamun harjoituksista http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2eajm+annekeira-pentuagility-1432010.html

Anne