Anteeksi pitkä blogihiljaisuus, työt ovat haitanneet harrastusta. Pennuista on pidetty kyllä huolta ja niiden kanssa aika vierähtää niin nopeasti. Pennut täyttävät huomenna 5-viikkoa ja ovat todella suloisia. Ne eivät ole vielä kauhean äänekkäitä ja viihtyvät hyvin keskenäänkin päivisin, kun on ihan pakko tehdä töitä. Kaikki pennut rakastavat ihmistä, mutta kyllä Keira-äidin ilmestyminen paikalle vie silti vielä voiton. Keira käy imettämässä porukkaa vielä monta kertaa vuorokaudessa, vaikka pennut syövät jo kolme kertaa päivässä muutakin ruokaa.

Takapakkiakin tuli, kun pari viikkoa sitten huomattiin, että narttupentu nro 8 toinen silmä on toista pienempi ja vilkkuluomi näkyy silmän sisänurkasta. Käytin pennun tällä viikolla eläinlääkärissä ja luulin, että asia korjaantuu vilkkuluomileikkauksella. Kuitenkin kävi ilmi, että vilkkuluomi näkyy juuri siksi, että silmä on synnynnäisesti liian pieni. Nyt on hakusessa rakastava koti pennulle, jolla on pieni kosmeettinen haitta. Eläinlääkärin mukaan pentu voi elää aivan normaalia elämää, vaikka näkökyky saattaa olla pienemmässä silmässä toista heikompi. Pentu on suurin tytöistä ja touhuaa porukassa mukana eikä Keira ole sitä hyljeksinyt missään tilanteessa eli pentu näyttää olevan muuten terve.

Kävimme Julian kanssa viime sunnuntaina "kävelemässä" ja ottamassa kieltoja agilitykisoissa. Viimeisellä radalla tuli yliaikanolla sijoituksella 3. Oli kuitenkin hienoa, kun kisan kaikki kolme kooikeria olivat palkinnoilla. Kafi voitti ylivoimaisesti ja Noa ja Pia hienosti luvanollalla kakkosia. Onnea vielä Pia! Oli kiva katsoa kuinka Noan vauhti parani koko ajan.

Nyt pääsiäisenä on osa ajasta pakko tehdä töitä. Talo on täynnä elämää, kun lapset kumppaneineen ovat käymässä ja osallistuvat myös pentujen hoitoon.

Kuvia on lisätty tännne http://oorbellen.kuvat.fi/kuvat/M-pennut+5.viikko+5.+week/#
 Sieltä löytyy jo perinteeksi muodostuneet "seisotuskuvat" jotka ihastuttavat tai vihastuttavat katsojia. Osa pennuista oli lähes unessa kuviaotettaessa eli siitä johtuvat myrtsit ilmeet. Meille jää kotiin pentu nro 7 ja siitä tulee Mila. Myös pentu 6 jää lähipiiriin ja saan siitä toivottavasti itselleni näyttelykaverin. Peter-iskä lahjoitti pennuille ihanat Tytti Käykön tekemät pannat, mutta vasta Mila on testannut omaansa. Hyvä panta ei aiheuttanut pennussa minkäänlaista hepulia.

Pentuja on myös videokuvattu, mutta video ei ole vielä julkaistu.

Anne