Julia pääsi mukaani aamulla Vesilahden ryhmänäyttelyyn. Harvinaista, että Julia vähän vinkui häkissä, vaikka olin laittanut häkin takapenkille paremman ilmanvaihdon takia. No takaisintulomatkalla ei kitinää enää kuulunut, kun uni voitti. Olikohan asuntoautomatkailu tehnyt Juliasta liian läheisriippuvaisen ja olisi halunnut matkustaa etupenkillä? Näyttelypaikalla Julia ja Jake alistuivat toinentoisilleen eikä leikkimisestä siten tullut yhtään mitään. Julia antoi kuitenkin mun ja Jaken riehua ilman mustasukkaisuutta, mutta häkistä ärähteli sitten Jakelle.

Näyttelyyn oli ilmoitettu Jaken ja Julian lisäksi Lucky Nana's Marco Polo "Indy", joka esiintyi Jaken kanssa junnuluokassa. Julia ei tykännyt yhtään Indystä, joka taas olisi ollut Juliasta hyvinkin kiinnostunut. Hienosti molemmille pojille Kirsi Niemisen kehässä erit ja voiton vei Jake, joka sai ensimmäisen sertin. Sain Wiian Anna-Kaisan ottamaan kuvia Juliasta ja roppikehästä. Kiitos! Julia antoi tutkia itsensä hyvin ja liikkuikin ihan kivasti, mutta ekaa kertaa paikallaseisottaminen meni ihan pieleen. Julia joko halusi istua tai tutkia mitä herkkuja nurmikon sisältä löytyy. Julia sai kuitenkin erin ja myös ensimmäisen sertin.

Roppikehässä kasvattajan unelma eli omat kasvatit toisiaan vastaan. Jake voitti, koska Julian takaliikkeet vielä kapeat ja kuono liian lyhyt. Jaken arvostelussa ei ollut mitään huomautettavaa. Isossa kehässä Janinalle ja Jakelle kokemusta, hienosti jaksoitte vielä sielläkin esiintyä. Paljon Onnea Jake, Janina ja Virpi! Tuomari sanoi vielä erikseen, että olipa hyväluonteiset kooikerit tänään kehässä. Palkintona oli kauniita Pentikin jalallisia laseja, joita saimme neljä.

Jake                                 Julia                               Jake&Julia

Anne