Facebookin puolella jo valitinkin vanhan sairauteni (kolmoishermosärky kasvoissa) paluusta ja olen ollut säryn kanssa puoli-invalidi. Ehdin ilmoittaa Julian Vuokkosille agilitykisoihin ennen säryn alkua enkä sitten pihinä viitsinyt jättää menemättä. Sain Outin kuskiksi ja koiran lämmittelijäksi ja jäähdyttelijäksi eli meille jäi Julian kanssa hommaksi vain taas "kävellä" radat. Ei siinä vauhdissa päänsärkykään pahentunut. Julialla on vauhdin kanssa kyllä ongelmia harkoissakin, kun on niin herkkä häiriöille. Julia ei mielestäni paineistu muista koirista vaan ilmeisesti mun jännitys ja liikayrittäminen stressaavat sitä eikä touhusta tule oikein mitään. Sain vielä alkuviikosta itselleni kovan kurkkukivun ja flunssan eli jätimme tän illan harkat väliin. Tänään kävin neurologilla ja pääsin aloittamaan lääkityksen, joka ainakin 10-vuotta sitten auttoi. Tässä nyt kestää vaan ennen kuin lääkkeet alkavat vaikuttaa. Toivottavasti 11.5. olen kunnossa, kun silloin on pikkureissu tiedossa.

Loppukesän suunnitelmat menivät vähän uusiksi ja tämän vuoden agilitytavoitteeksi on laitettu senioreiden cupin osallistumisoikeus ainakin toisella koiralla. Siinä on tällaiselle "sunnuntaiharrastajalle" tavoitetta enemmän kuin tarpeeksi. Osakilpailuja, joista finaalipaikan voi saada, on vain muutama kesän aikana. Radalta pitää saada tulos ja olla kolmen parhaan joukossa senioreiden osalta.

Päästin pennut pentuaitauksesta vapauteen (=alakerta poisluettuna mun työhuone, kodinhoitohuone ja tuulikaappi). No lisätila oli pennuille oikein mieluinen asia ja meno on välillä ihan hirveää. Sitä haukkumisen ja kiljumisen määrä on vaikea kuvitella ellei siinä elä vuorokauden ympäri. No onneksi pennut nukkuvat kuitenkin noin 7 tuntia yössä, mutta aika aikaisin joku aamuvirkku avaa alakerrassa ääntään.

Nukun Julian kanssa yläkerrassa ja Keira on alakerrassa. Keiralla on sänky, jonne se pääsee kakaroitaan pakoon. Julia leikkii välillä pentujen kanssa ihan innoissan ja taas välillä sen hermo menee pienimmästäkin, ihan kuin minä :) Keiralla oli eilenillalla joku mielenhäiriö, kun se jahtasi pentulaumaa ympäri kämppää. Voi että oli pennuilla hauskaa, kun äitimuori leikitti.

Meillä ei voi liikkua kuin kengät jalassa, kun lattia ja matot ovat niin tahmaisia kaikenlaisista eritteistä. Aika hyvin pennut tekevät tarpeensa sanomalehdellekin, mutta usein mattokin ajaa saman asian.Onnea vaan kasvattajalle (Saija), jos teille tulee kahdeksan pentua talvella ja aiot pitää niitä kymmenviikkoisiksi:) Mä tuun kattomaan mikä teillä on meininki. Mutta on ne pennut kyllä niin ihania persoonallisuuksia.

Pennut tunnistusmerkittiin maanantaina ja mitään yllättävää negatiivista ei ilmaantunut. Pentue on jo Kennelliiton rekisterissä ja nimiteemana jatkoin amerikkalaisten näyttelijöiden nimillä, jotka ovat myös hollantilaisia etunimiä. Mila jää meille ja sen lisäksi tai kaksi pentua jäävät vähän pidemmäksi aikaa ennen kuin muuttavat uusiin koteihinsa. Luovutus alkaa huomenna kun pentueen pienin eli Michelle haetaan uuteen kotiinsa.

Apua, työhuoneen ovelta puuttui aita ja viisi pentua ryntäsi tänne, palataan asiaan :)

Anne