Tänään oli Lahden KV-näyttelyn vuoro. Kooikereita oli ilmoitettu 10, mutta Fido oli pois. Keiran pikkuvelipuoli-Veiko oli hienosti PU2 ja sai ekan sertinsä, hienoa. Nartuissa Antje sai myös ensimmäisen sertin ja vielä cacibinkin, kun ikä riitti. Otin kuvia taas, kun ei tarvinnut itse hermoilla kehäänmenoa. Kuvat löytyvät täältä http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2c73s+annekeira-lahti-kv-2542009.html

Kooikerkehän jälkeen kävimme akkaporukalla kahvilla ja puhetta riitti ja yllätäen koiristaCool. Sitten lankesin vielä aivan ihanaan ruuansäilytysastiaan ja olisin ostanut niitä kaksinkappalein, mutta onneksi eivät olleet varautuneet "tukkuostajaan". Ihana astia muttei todellakaan edullinen.

Kun tulin kotiin, sain Keiralta ihastuneen vastaanoton. Niin moni ihana kooikerpoika oli ollut lähelläni, että olipa minussa haistelemista. Aamulenkillä Keira tipahti kuraojaan ja joutui suihkuun. Ruotsinreissun jälkeen Keira on yrittänyt "opettaa" Sofille kuinka Ruotsissa koirat keskenään touhuavat ja Sofi on ollut innolla touhussa mukana.

Ihana kevätsää ja toivottavasti jatkuu huomenna. Takapihalla riittää vielä "kakkahommia" talven jäljiltä.

Anne