Aamulla suuntasimme Keiran kanssa toiveikkaana Tampereelle KV-näyttelyyn. Tuomari Monique Van Brempt tykkäsi Keirasta kovasti viime vuonna Helsingin näyttelyssä, kun Keira oli vielä pentuluokassa. Olen kyllä kuullut juttuja, että tuomarin mielipide voi muuttua lyhyemmässäkin ajassa kuin melkein vuodessa, mutta en uskonut ennen kuin sattui omalle kohdalle. Tosin olihan Keiran pentuluokassa vielä ihan vaiheessa, mutta silloin kaikki rakennejutut olivat hyvällä mallilla.

Saimme laatuarvosanaksi H:n, mutta arvostelu oli niin huono, että T olisi saattanut tulla ihan yhtä hyvin. Jopa erittäin kaunis pää oli muuttunut huonoksi. Olen kyllä tottunut, että kauneus on katsojan silmissä ja näyttelyt ovat arvostelulajeja, mutta tämän päivän arvostelujen mukaan näytti, että tuomarilla oli ehkä linja hiukan hukassa.

Olen tosi iloinen Kodan ensimmäisestä sertistä ja Liia hienosti paras narttu. Uffe-veli sai myös H:n.Kiva oli nähdä kooikkeriväkeä ja näyttelypaikalla oli hyvä rauhallinen paikka häkille ja leveät käytävät.

Anne