Tryggin perhe tuli eilen Asikkalaan pikkujouluhin ja minä otin pikkuisen Riannan meille hoitoon. He olivat asuntoautolla liikkeellä ja vanhemmat koirathan ovat siellä tottuneet olemaan, mutta pennulle vielä vähän uusi paikka. Keira ja Julia ottivat pennun vastaan kovaäänisesti ja rakensinkin pienen aitauksen olohuoneeseen ja keittiöön etteivät mun koirat päässeet ahdistelemaan pikkuista. En enää muistanutkaan kuinka suloinen ja pieni on kooikernartun pentu. Rianna oli heti kuin kotonaan ja alkoi leikkimään leluilla. Välillä Rianna nukkui, söi ja kävimme ulkona ja pikkuneiti oli tosi reipas. Rianna on äitiinsä tullut ketteryydessä, kun hyppäsi tuolille tosi näppärästi. Myöhään illalla vein pennun juhlapaikalle.

Aamulla tuli vettä kaatamalla, onneksi Lahden mätsäri oli raviradalla sisätiloissa. Mukaan lähtivät Keira ja Julia, kun halusin testata Keiran uutta näyttelyhihnaa ja katsoa kuinka Julia käyttäytyy pöydällä Tartton erikoisen pöytäkokemuksen jälkeen. Oorbellen Kyle "Vili" tuli myös harjoittelemaan näyttelyjuttuja. Olipa mukava tavata Vili ja nähdä kuinka komea nuorimies siitäkin on kasvanut. Olen kyllä tosi tyytyväinen Peterin ja Keiran yhteiseen jälkikasvuun.

Julian vuoro oli ensin ja hienosti Julia käyttäytyi pöydällä. Ei ollut jäänyt sitten edellisestä kerrasta mitään traumoja. Sain myös juoksutettua Julian ihan kivasti paitsi että edestakaisin mennessä Julia huomasi matolla kuivuneen lehden ja mulla irtosi hihna kädestä, kun Julia stoppasi. Julia sai sinisen nauhan. Keiran uusi näyttelyhihna oli mulle vieras ja Keira vähän vallattomalla tuulella (lähti laukalle). En siis ota tätä hihnaa Messariin. Keira sai kuitenkin punaisen. Julian sinisten kehä alkoi harmittavasti juuri kun Vili oli kehässä, mutta ehdin nähdä, että hienosti Vili antoi tutkia ja liikuttaminenkin sujui hyvin. Vili sai punaisen.

Vili

Julia pääsi sinisissä jatkoon ja sijoittui lopulta toiseksi. Julialla heilui häntä lähes koko loppukehän ajan ja minä ihmettelin, että mikähän mielenhäiriö sillä oikein oli. Keira  ja Vili eivät sijoittuneet.

Oorbellen Kevin "Lex" oli ainoa kooiker tänään Helsingin pentunäyttelyssä ja sai KP:n ja oli ROP-pentu. Onnea Krisse ja Sami!

Anne