Jo toinen Keiran poika tuli Suomen muotovalioksi! Oorbellen Jake "Jake" oli lauantaina Vesilahden ryhmänäyttelyn ROP ja sai samalla kolmannen sertinsä. Paljon Onnea Janinalle ja Virpille komeasta pojasta! Myös viime vuonna Jake oli Vesilahden näyttelyn ROP.

Kuva: Taina Lempiäinen

Muutto on vienyt kaikki voimat, sillä tavaroita on tullut siirrettyä aika monta autollista varsinaisten muuttopäivien jälkeenkin. No lauantaina tuli käytyä kuitenkin serkkuni häissä ja eilen vein äitini Lahteen linja-autolle ja kävimme samalla Outin ja koirien kanssa lenkillä ja katsomassa Outin uutta asuntoa. Hyvin tulivat koirat keskenään juttuun ja olisi ollut tosi mukava päästä jonnekkin niin, että olisivat voineet olla vapaina.

Tämän viikon jälkeen yritän pitää pari viikkoa lomaa, johon kuuluu yksi synnytysapuna oleminen, koiranäyttely, agiltyä ja toivottavasti näen myös kaksi K-pentua. Yhdistyksen kesäpäivät jäävät tänä vuonna väliin.

Sain myös ihania kuvia Keiran Kiia-pennusta, joka näyttää todella ottavan lämpimistä kesäpäivistä kaiken irti. Toinen kuva on muuten spanieliliiton etusivullakin.

Kuvat: Oona Kähkönen

Anne