Keiran ja Julian kanssa fysioterapeutilla. En ole aiemmin huomannut mitään jumeihin viittaavaa, mutta viime kisoissa mielestäni Julia ei tykännyt hypätä 45 sentin korkeudella olevia hyppyjä. Eihän Julia ole kisoissa muutenkaan kovaa mennyt, mutta nyt meno oli vielä normaalia tahmeampaa.

Sain molemmille ajat Lahden eläinlääkäriasemmalla vastaanottoa pitävälle Monica Juvoselle. Ensin otettiin Julia käsittelyyn, koska mahdolliset ongelmat olivat ehkä Julialla ja Julia vaatisi enemmän totuttamista käsittelyyn ja vieraaseen ihmiseen. Laitoin Keiran häkkiin odottamaan ja Monica aloitteli Julian kanssa lahjonnalla. Kuivattu strutsi tekikin hyvin kauppansa,  mutta eväiden loputtua Jula poistui Monican luota. Pidin sitten Juliaa kevyesti kaulapannasta ja niinhän käsittely alkoikin sujumaan yllättävän rennoissa tunnelmissa. Vain lannneselän ojentajalihaksista löytyi kireyttä, vasemmalta enemmän.

Julian käsittelyn jälkeen oli Keiran vuoro. Keira söi herkut ja kerjäsi lisää omaan hätäiseen tapaansa. Monica pystyi aloittamaan Keiran käsittelyn lyhyemmällä tutustumisella, mutta Keira oli omasta mielestään valmis jo paljon ennen käsittelyn loppua. Keiralta löytyi samasta kohdasta kireyttä ja samoin vasemmalta enemmän.

Sain venyttelyohjeita ja jossain vaiheessa käydään varmasti uudelleenkin tsekkaamassa onko harjoitteista ollut hyötyä. Kiva fiilis jäi käynnistä.

Anne