En pysty istumaan koneella pitkään, kun otin eilen aikamoisen tärskyn selkääni ja kärsi siinä muutama kylkiluukin. Mun toimistossa käy ulko-oven alapuolelta aikamoinen veto ja joudun käyttämään villasukkia. No villasukat ja lakatut rappuset eivät todellakaan ole hyvä yhdistelmä. Kaaduin selälleni eikä koskaan ole sattunut niin paljon. Karjuin ja itkin niin, että tytär ja koiratkin olivat hädissään. Onneksi raajat toimivat ja lenkit ovat koirien kanssa muutenkin lyhyitä pakkasten takia.

Mutta tapahtunut muutaman viime viikon aikana:

19.1. lupauduin Salpausselän kennelpiirin agijaokseen ja oli jo ensimmäinen kokouskin

21.1 Julia paikallisessa mätsärissä sinisten pienten voitto, ei bis-kehässä sijoitusta

22.1 Vuokkoset-areenan agilitykisat Keiran kanssa. 1. rata hivuttautui lähdössä, eka rima alas ja liian innokas takakiertäjä eli hyl. 2. rata, kuumeni edellisestä koirasta eikä kuunnellut mua yhtään. 3. rata hyvää menoa, mutta etutassut ehtivät käymään väärässä esteessä eli putkessa, siis 3xhyl.

Ficolle hyppäriserti Emilian ohjauksessa. Ficon ainoa tytär muuten tuli Suomen muotovalioksi vain muutama päivä yli kaksivuotiaana, Onnea!

22-24.1. minä ja koirat hesalaisia eli Nannalla kyläilemässä koulutuspäivien ajan. Lunta oli kiitettävästi eikä ole yhtään ikävä Helsingin liikennettä.

Viime viikonloppu ihan kotoilua ja muut kisanneet hienosti agilityä: Peterille ykkösluokassa nollavoitto ja Koda hienosti triplanolla, Onnea teille!

Cruftsiin lähtee muitakin suomalaisia, mutta koska eivät ole "ilmiantaneet" itseään, en minäkään julkisesti laita heidän nimiään. Lähes 40 kooikeria ilmoitettu. Nyt on kaikki hotellit varatttu reissua varten. Vielä pitää hankkia Helsingistä renkaidenvaihtopaikka.

Nyt sitten yritän parannella itseäni ja pitäisi kai noita koiriakin aktivoida jotenkin täällä kotona.

Anne