Keiran nälkä on pohjaton. Jos keittiössä on ruokaa työpöydille, Keira jaksaa vahtia eväitä monta tuntia. Tänään kuulin ensimmäistä kertaa, kun Keira petaili sänkyään. Pentulaatikko on vielä autotallissa, mutta eiköhän tuoda lähipäivinä sisälle. Olemme jättäneet aamuiset metsälenkit eilisestä alkaen pois ja teemme useamman lyhyen lenkin päivän mittaan taajamassa. Riitta oli nähnyt metsässä kevään ensimmäisen kyyn enkä halua koirilleni mitään käärmeen puremia koskaan mutten varsinkaan nyt. Alkuviikkolla oli lämmintä ja Keira läähätti vaikkei normaalisti läähätä kovinkaan helposti. Taitaa vauvat jo tehdä vähän tukalan olon.

Sofi on toipunut hyvin, mutta pidän edelleen kauluria ettei revi tikkejä.

En sitten uskaltautunut kuitenkaan mejäkokeeseen Riemun kanssa. Jälkienteko olisi ollut iltapäivällä ja varsinainen koe arkipäivänä alkaen klo 7.30. Mun olisi pitänyt olla tekemässä kaksi voi-luokan jälkeä ja luultavasti vielä ainakin toisella oppaana. En uskalla ottaa riskiä, että mokaan jonkun toisen suorituksen. Lisäksi Riitan pitäisi vielä keittää soppaa henkilökunnalle. Ja minä kun luulin, että agikisoja järjestävän seuran jäsenet joutuvat tekemään kisapäivinä paljon hommiaCool

Meidän pihassa on älyttömästi kasveja, mutta minä en tykkää puutarhahommista yhtään. Raimo hoitaa meillä kasvit ja mä nautin sadosta ja näkymistä. Omenapuut ovat todella upeasti kukassa ja lenkkeillä tuoksuu ihmisten pihojen tuomet. Viikonloppuna lähdemme Fiskarsiin syntymäpäiville. Fiskars on todella kaunista seutua. Viikonlopuksi on luvattu hellettä.

Anne