Noa ja Pia, me teimme sen!!! Olen niin iloinen, että kummipoikakoirani on nyt Suomen muotovalio. Noa valioitui tänään Kouvolan ryhmänäyttelyssä ja kovasti komeaksi tuomari kehui Noaa. Odotukset tulosten suhteen eivät olleet kovinkaan korkealla, kun taas tuli tuomarimuutos, mutta toisinhan siellä kävi. Kaikki ilmoitetut olivat tuomarimuutoksesta huolimatta paikalla. Tuomari tykkäsi kaikista seitsemästä kooikerista ERI:n verran, mutta antoi SA:n kolmelle. Olen aika hyvin oppinut jo uudet näyttelysäännöt, vaikka olikin eka kerta Suomessa uusilla säännöillä.

Näyttelypaikka oli valoisa hiekkapohjainen kasvihuone ja meidän kehä päivän viimeinen ja ihan perällä eli tosi rauhallista oli. Haimme myös Outin mukaan ja olipas tosi kiva, kun molemmat Noan handlerit olivat paikalla juhlassa. Julia sai pelkän erinomaisen ja hyvin löysi tuomari Julian virheet (pitäisi olla voimmakkaampi kuono-osa ja takaliikkeet ovat edelleen kapeat). Toivottavasti aika vielä muuttaa näitä asioita.

FI MVA Bullbenz Kooi Verro Geri

Julia

Olin aika yllättynyt, kun sain Englannista kyselyn Peterin ja Keiran pennuista. Vientimääräykset Englantiin ovat aika hurjat ja muutenkin tuntuisi vähän oudolta, jos ei omaa kasvattia näkisi enää koskaan. Oltiinhan Norjassakin kiinnostuneita tästä yhdistelmästä ja viime kerralla kysyttiin Viroon Keiran pentua. Keiralla ei ole mitään tiineysoireita eli odotellaan ajan kulumista.

Anne