Olin itsenäisyyspäivänä Keiran ja Julian kanssa Hollolassa ja sain Virpiltä tosi mukavan viestin. Oorbellen Jake "Jake" oli pu1 Tampereen ryhmänäyttelyssä, jossa oli ennätykselliset 19 kooikeria paikalla. Rop oli Dina, joka teki komean paluun sairaslomalta näyttelykehiin. Tampereen kooikerit siis jyräsivät. ROP-veteraani oli Sally-mummeli, joka oli vielä hienosti BIS3-veteraani. Hyvä mummo!

Keiralle ja Julialle ei tullut mätsäristä muuta kotiintuomista kuin kaksi punaista nauhaa. Mätsäri oli tosi mielenkiintoinen sikäli, että siellä oli rotukoiria arvostelemassa oikeat ulkomuototuomarit. Pienet koirat arvosteli Reia Leikola-Waldeen, joka sijoitti Vääksyn Timin punaisten neljänneksi. Pyysin arvostelemaan Keiran ja Julian maassa, kun ensi viikonlopun tuomari myöskin niin taitaa tehdä. Julialle tuo maassatutkiminen on vähän ikävää ja toivottavasti tuomari suostuu katsomaan pöydällä.

Nooralta tuli sitten parempi mätsäriuutinen Porista. Oorbellen Jennifer "Iisa" oli ollun BIS3 eli näyttelyn kolmanneksi kaunein. Hyvä Iisa!

Viikolla on ollut lisäksi yhdet omatoimiagilityharkat ja yhdet oman seuran harkat. Julialla on taas unohtunut kaikki opit ja kyselee räkyttäen multa lisäohjeita, mutta milläs ohjaa paremmin, kun toinen ei mitään tajua. Keira taas tietää omasta mielestään ihan miten radat pitää mennä ja irtoaa välillä jopa liikaakin. Keira on ilmoitettu Hyvinkään kisoihin 17.12. kaikille kolmelle radalle. Odotuksia ei tietenkään ole, kun ei tänä vuonna muutenkaan ole tainnut olla yhtään oikeasti hyvää rataa.

Pakkasin autoon häkit ja tuolit lumimyräkän keskellä, kun huomenna on lähtö Turkuun ja sieltä iltalaivalla pikavisiitille Tukholmaan. Toivottavasti myrsky laantuu eikä mun tarvitse oksentaa matkalla.

Anne