Olen todella onnellinen Keiran upeasta menestyksestä tänään Lahden ryhmänäyttelyssä. Ensimmäistä kertaa sain koiralleni jonkun tittelin ellei Sofin TK1 lasketa mukaan:).

Aamulla ensin Noan kanssa pentukehässä. Noa sai hyvän arvostelun ja kehäsihteerillä oli jo kp-ruusuke kädessä. Sitten tuomari totesi, että enpä sitten kuitenkaan anna kunniapalkintoa. Sitten Sofi-veteraani kehään. Tuomari oli todella ihastunut Sofin silmien tummanruskeaan väriin ja tekikin sitten Sofista ROP-veteraanin ja parasnarttu nelosen. Olin jo niin sekaisin ROP-veteraanista, että Anne T joutui neuvomaan mua kehän laidalta, että menehän vielä parasnarttu kisaan. No tiesinhän minä sen:)

Aikuisissa kooikereissa oli kolme urosta, jotka kaikki saivat ERI:n. Hessu oli PU3, Fido PU2 ja Robista tuli PU1 ja Suomen muotovalio. Keira tykkäsi tuomarista ja oli iloinen kehässä. Nenä oli vähän liikaa maassa ja sain taas Anne T:ltä hyviä neuvoja ja johan pysyi pää pystyssä ja liikkeet parempina. Keira voitti ensin luokkansa ja sitten oli vielä parasnarttu saaden muotovalioksi oikeuttavan sertin. Olin tietysti onnesta jo sekaisin tässä vaiheessa, mutta parempaa oli tulossa. Keirasta tuli vielä ROP ja ryhmäkehässäkin neljäs. Sally-äiti oli hienosti narttujen toinen ja ROP-veteraani ja isossa kehässä vielä BIS4-veteraani. Paljon onnea Sallylle ja Annelle! Meillä oli mahtava päivä, vaikka kökimmekin kisapaikalla aamusta iltaan. Keira on ilmoitettu Jyväskylän näyttelyyn, mutta enpä usko, että sen jälkeen käymme kovinkaan paljon näyttelyissä ellei nyt sitten innostu vielä lähtemään Voittajanäyttelyyn Helsinkiin.

Minäkin aina välillä moitin näitä näyttelyjuttuja siitä, että nehän ovat aina vain yhden henkilön senhetkinen mielipide ja seuraavana päivänä jonkun toisen tuomarin mielipide omasta koirasta voi olla ihan toinen. Tällaisen huippupäivän jälkeen sitten tuntuu siltä, että just tää tuomari tietää sen ainoan oikean totuuden. No nautin kyllä tästä menestyksestä täysin siemauksin, vaikka suurin kiitos kuuluu Anne Tryggin hienolle kasvatustyölle ja hyvälle urosvalinnalle. Tosi kiva oli saada Limbon omistajilta onnittelut vieraskirjaan ja eikun rustaamaan heille ruotsinkielistä kiitosviestiä.

Viime viikonloppuna vietimme sunnuntain Tampereella agilitykisoissa, mutta sieltä ei Keiran osalta kummempia uutisia. Ihan normaalisysteemillä sekä virallinen että epävirallinen rata hylätyksi kolmannella esteellä. Onneksi Noora ja Sole sijoittuvat kooikkerimestaruusradalla toisiksi eli joku sentään Bullbenz koiristakin piti mainetta yllä.Nyt pidetään vähän kisataukoa ja treenataan. Seuraavat kisat ehkä tammikuun alkupuolella.

Anne