Viime sunnuntaina kuuden aikaan illalla lähdin ajelemaan koirien kanssa kohti Raumaa. Sadeen lämmöt olivat sunnuntaiaamuna alhaalla ja synnytystä odoteltiin maanantaille. Mun koiria ei viety ollenkaan Tryggien taloon ettei Sadeelle tullut mitään ylimääräistä stressiä ja me majoituimme siis asuntoautoon. Keira ja Julia olivat heti kuin kotonaan, kun ovat viettäneet niin paljon aikaa tuossa autossa. Kävimme kävelyllä ja Keira ryntäsi heti pusuttelemaan Peteriä. Aika jännä, että Keira tykkää Peteristä noin kovasti, mutta toisaalta miksei tykkäisi .

Söimme iltapalaa ja valvoimme hetken, mutta sitten lähdin nukkumaan ja Anne jäi valvomaan. Viiden aikaan aamulla Anne herätti minut ja kuuden aikaan sitten syntyikin ensimmäinen pentu. Synnytys oli tosi helppo ja nopeasti ohi ja minä pääsin ottamaan parin tunnin unet. Pakotin sitten Annenkin hetkeksi nukkumaan ja siirryin vartioon. Anne teki vielä ihanan broilerisalaatin ja käytimme koirat lenkillä ja sitten lähdinkin ajelemaan  kohti Saloa.

3 urosta ja 2 narttua

Tyttäreni Nanna oli Salossa elokuvan kuvauksissa ja pääsin ihan vähän näkemään millaista hommaa se on. Ajelimme sitten Turkuun ja ihastuin Nannan kesän työsuhdeasuntoon, joka oli aivan meren rannalla. Kävimme pikaisesti syömässä ja siirryin yöksi äitini luokse.

Näkymä Nannan parvekkeelta

Aamulla ehdin onneksi käydä koirien kanssa lenkillä ennen sateen alkamista ja siinä aamupäivällä olikin hyvää aika käydä shoppailemassa. Kävin Kodin Anttilassa ja Ikeassa ja löysinkin oikein hyödyllisiä juttuja uuteen asuntoon. Muutto on vieläkin kesken ja eilen laitoimme talon myyntiin. Raisiosta ajelin elämäni kovimmassa vesisteessa Marttilaan moikkaamaan Keiran ja Peterin Orson-poikaa, josta olikin kasvanut jo iso poika. Karvaa on vielä vähän ja pää on numeroa liian suuri kroppaan nähden, mutta oikein komea poika Orsonista on kasvamassa. Orson on avoin luonne kaikille ihmisille, mutta väitän, että kyllä tunnisti minut. Orson on aikamoinen sylikoira. Keira ja Julia suhtautuivat Orsoniin oikein kivasti ja Orson ymmärsi alistua, kun äiti tai sisko komensivat. Varsinkin Juliaa Orson pyysi kovasti takaa-ajoleikkiin, mutta Julia ei oikein lämmennyt. Söin Mariannen leipomia ihania sämpylöitä monta ja matka jatkui Hämeenlinnaa kohti.

Keira ja Orson

Keira, Orson ja Julia

Orson

Lexin kanssa ei aikataulut tällä kertaa kohdanneet, mutta toivottavasti näen Lexin syyskuussa. Kahden vuorokauden loma olikin tämän kesän ainoa kun pääsin pois kotiympyröistä. Täällä kotona loma ei tunnu ollenkaan lomalta, kun pitää tehdä aina välillä töitä eivätkä asiakkaatkaan meinaa muistaa, että olen lomalla.

Keskiviikkona lähdin vesisteessa Lahteen mätsäriin ja siellä menikin koko ilta. Julia voitti pienet siniset, mutta ei sijoittunut enää loppukehässä, jossa olikin 12 koiraa. Harjoitus oli hyvä, kun loppukehässäkin vielä kolme ihmistä tutki Julian ja halusi katsoa liikkeet. Sunnuntaina Julialla on Heinolan näyttely.

Eilen torstaina koirilla oli agilityharkat ulkona, kun maneesin pohjaa uusitaan. Pohja oli huono ja epätasainen, mutta kyllä siinä jonkilaiset harkat saatiin pidettyä.

Anne