Viime viikonlopun aikana ratkesi kuka pentu loppujenlopuksi minnekin muuttaa. Oorbellen K-pentuja tullaan näkemään pääkaupunkiseudulla, Oulun ja Turun lähellä sekä Lappeenrannassa.

Sunnuntaina lähdin viemään tytärtäni Lahteen rautatieasemalle ja otin pennut mukaan. Ensimmäiset 15 kilometriä oli niin hirveää protestoinita, että teki mieli kääntyä takaisin, mutta onneksi oli se junalle meno. Sitten kuoro rauhoittui ja kuului vain välillä muutama soolo. Kävin näyttämässä pentuja pikaisesti Noan Pialle ja sitten ajelimme Ficon ja Outin luokse Nastolaan. Fico katseli ensin häkissä olevia pentuja ja tutustui yhteen vähän tarkemmin. Pentu oli aika hämillään uudesta paikasta ja uudesta koirasta, mutta loput kuusi murisivat häkissä, kun sieltä oli niin helppoa olla kovis . Paluumatka olikin rauhallinen ja pennut olivat myös aika kuumissaan, kun ei illmastointi oikein viilennä takakonttiin asti. Seuraavana aamuna uni maistuikin vähän normaalia pidempään.

Kuoropojat rankan reissun jälkeen

Tiistaina autoilimme jälleen ja alkumatkan "saimme" taas kuunneella seitsikon konserttia. Yksi pentu kiljui yli muiden ja hyppi häkin reunoja vasten. Matka kesti vain 10 min ja viimeiset 5 min oli jo rauhallisempaa. Kävimme siis Asikkalan uudella yksityisellä eläinlääkärillä. Pennut tarkastettiin todella huolellisesti ja olivat kuulema sopivan kokoisia eli ei siis liian lihavia eikä myöskään laihoja. En ole pessyt pentuja ja mielestäni turkit ja vatsanaluset ovat aika likaisia, mutta eläinlääkäri sanoi puhtaiksi. Kaikilta löytyivät jo kivekset ja sirutuskin sujui ilman suurempia paniikkeja.

Kun pääsin kotiin, oli tunnistusmerkinnät jo kennelliiton omakoirassa ja maksoin laskunkin tiistai-illalla. Keskiviikkona pentue oli rekisteröity ja tänään tulivat rekisteritodistukset postissa.

Kodan Sanna kävi eilen katsomassa pentuja ja mukavasti siinä vierähti muutama tunti koirajuttuja jutellessa kauniissa kesäsäässä. Hain eilen postista kooikertervetuloa-kyltin, joka on mielestäni tosi hieno. Kuva ei tee kyltille oikeutta.

Tervetuloa!

Pennut ovat olleet tosi paljon ulkona, kun säät ovat olleet näin ihanat. Pennut hakeutuvat varjoon nukkumaan ja saavat ulkona juosta paljon suuremmassa tilassa kuin sisällä on tarjolla. Keira antaa pojille vielä satunnaisesti pienet maitohörpyt ja leikkiikin välillä pentujen kanssa. Välillä pennut kuulevat kyllä kunniansa ja menevätkin sekä Keiran että Julian eteen nöyrinä poikina. Julia jaksaa ihmeen hyvin leikkiä edelleen pikkuveljien kanssa eikä "kouluta" niin kuin Keira tekee.

Baari on hetken auki

Turkishännälle kyytiä

Pentujen isä Peter oli viime viikonloppuna Tallinnan KV-näyttelyssä paras uros saaden sertin, cacibin ja Viron voittaja 2011 -tittelin. Ihan ei ehtinyt uusi titteli pentujen rekkareihin. Sally-mummo oli hienosti rop-veteraani, Viron veteraanivoittaja 2011 ja tuli Viron veteraanimuotovalioksi. Onnea Anne!

Anne