Tänään olikin pelkkä talkoopäivä luvassa Lahden KV-näyttelyssä. Aamulla oli pinna "hiukan" kireällä, kun olisi pitänyt olla neljässä paikassa samaan aikaan ja niin monella henkilöllä oli niin paljon kysyttävää. Onneksi fiilis parani iltapäivään mennessä ja loppujen lopuksi tehtäväprojektista jäi hyvä maku suuhun.

Tänään jouduin hetkeksi jopa tulkkaamaan englantilaisen tuomarin ja näyttelytoimikunnan jäsenen välistä keskustelua, joka on meikäläisen kielitaidon huomioonottaen aika outoa. Hienosti englantilainen herrasmies kuitenkin ymmärsi puheeni ja onnistuin jopa vitsailemaan hänen kanssaan.

Pikkuinen shoppailukärpänenkin iski, kun oli välillä luppoaikaa. Ostin itselleni räikeän oranssin toppatakin ja Keiralle Hurtan oranssin kaulapannan ja heijastavan hihnan. Onneksi osasin lopettaa siihen, sillä ensi viikonloppuna pääsen tsekaamaan Viron koiratarvikevalikoimat. Vaikka koko viikonloppu meni näyttelyssä, odotan jo kovasti ensi viikonlopun reissua. Ensimmäistä kertaa lähden itään näyttelyyn, mutta onneksi matkaseura on sitäkin kokeneempi idänkävijä.  Otan vain Keiran mukaan ja saamme viettää laatuaikaa yhdessä. Olipa mielenkiintoista seurata välillä ihan muunkin rodun kehiä, kun meidän agilityseuran kavereita oli villakoirineen kehässä.

Anne