Kovan pakkasen vuoksi jopa me lyhensimme aamulenkkejä, kun pikkuinen-Ruu on vielä niin karvaton. Julia ja Ruu ovat löytäneet hienosti yhteisen sävelen, vaikka Ruu onkin jo yli 12 kiloinen kultsunalku. Julian lempileikki on ottaa joku pikkuinen risu suuhun ja juosta ylpeänä ympäriinsä niin, että Ruu, Riemu ja Keira ovat hirveän kateellisia. Keskiviikkona oli koirakillan johtokunnan kokous ja paikalla oli Sinikan uusi riiviö eli belkkari-Ringa. Päätimme agilityn alkeiskurssin päivämäärät ja Julia yrittää päästä pikkuisen alaikäisenä kursille mukaan. Torstaina oli liikaa pakkasta agilityharkkaamiseen ja lähdinkin Julian kanssa Orimattilaan näyttelyharjoituksiin. Kouluttaja varoitti, että paikalla saattaa olla paljon koiria. Olin iloisesti yllättynyt, kun meitä oli vain kuusi eli hyvin saimme tunnin aikana yksilöllistä opetusta. Saija ja Fayza olivat myös oppimassa eli kooikerit hyvinedustettuina. Pöydälläoleminen oli jännittävää, mutta muut harjoitukset sujuivat ihan mukavasti ja sain hyviä vinkkejä.

Lauantaiksi olimme sopineet Pian, Onnin ja kummipoika-Noan kanssa agilityharkat maneesille. Oli vaan jäänyt yksi pikkujuttu huomioimatta eli maneesi olikin varattu hevosille. Olimme kuitenkin kantaneet esteet ja osa koirista ehti tehdä vähän jotain. Kävimme sitten  lenkillä lauhtuneessa säässä ja hyvin Julia suhtautui ns. vieraisiin koiriin.

Tänään on Hyvinkään lämpöisessä hallissa mammuttiagilitykisat ja sieltä on kuulunut iloisia uutisia. Keiran Inka-sisko oli tullut ekalla radalla toiseksi nollatuloksella ja nousi kakkosluokkaan. Onnea Inka, Ari ja Virpi! Outi ja Fico kisasivat ensimmäisen kerran kakkosissa ja Fico otti voiton nollatuloksella. Hienoa Outi!

Turun näyttelykuvia lisätty kuvaboxiin http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2e4sj+annekeira-turku-kv-2412010.html

Anne