Ajelin tiistai-iltana Mäntsälästä agilityepiksistä kotiin ja sain Nooralta iloisen puhelun. Noora ja Iisa olivat olleet Tampereella agilityniltakisoissa ja Iisa oli saanut hyppyradalta kolmannen nollansa ja nousi siten kakkosluokkaan. Onnea vielä Iisa ja Noora! Jos en ihan väärin muista, he kisasivat vain kuusi kisaa ykkösluokassa. On siinä haastetta Julialle, joka korkkaa ykkösluokan ensi lauantaina ihan keskeneräisenä.

Leevin hieno näyttelymenestys jatkui sunnuntaina, kun Leevistä tuli Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä ROP. Onnea Taina! Täytyy sanoa, että on pojasta polvi parantunut, kun tältä tuomarilta Keira sai heti ekassa virallisessa näyttelyssään T:n eli tyydyttävän, kun ei ollut edes tyypiltään kooikerin näköinen.

Keiran ja Julian tiistaiset epikset sujuivat yllättävän hyvin. Keira teki kisaavien ekalta radalta sujuvan nollan. Saman radan sai tehdä kaksi kertaa ja minä ohjasinuusintakierroksella toisen esteen (takakierron) niin huolimattomasti, että tuli hypyn väärin päin. Muutenkin toinen rata oli paljon huonompi kuin ensimmäinen. Julia teki mölliradan kaksi  kertaa. Molemmilta radoilta tuli nolla ja ajatkin lähes samat. Toisella radalla uskalsin lähettää Juliaa esteille rohkeammin ja sain ajasta  nipistettyä pois, mutta yhden esteen edessä tuli pysähdys, joka vei aikaa. Mölleissä tuomari oli aika lepsulla päällä, kun ei siitä pysähdyksestä antanut kieltoa.

Keira on ollut äitiysloman jälkeen mukavan innokas tekijä, mutta ei ole sooloillut omia ratojaan. Saas nähdä kuinka käy kun aloitetaan huomenna oikea kisaaminen. Hienosti on Bullbenz U-pentue huomenna edustettuna agirodussa. Hyppärille osallistuu kolme siskosta. Julia ei mene lujaa, mutta pysyy radalla eikä jännitä vieraita paikkoja ja esteitä. Harmi, että ykkösenradoillekin raahataan kepit.

Anne