ja luovuin tämänpäiväisestä agilityn koulutuspaikasta. Koulutus olisi ollut meidän maneesilla, mutta koen ettei Keiraa ja minua auta uudet hienot tekniikat vaan ihan normaalit harkat ja yhteistyön lisääminen. Huominen on täynnä ohjelmaa, kun aamupäivällä on Julialla Hyvinkäällä pentuagility ja sen jälkeen Helsingissä kooikerhondjeyhdistyksen vuosikokous. Ei vaan jaksa kaikkea.

Tiistaina oli agilityepikset ja ohjasin heti ekalla radalla Keiran niin huonosti puomille, että Keira putosi ylösmenon loppupäästä. Vähän taisi sattua, kun loppurata meni ihan surkeasti. Keira ei kuitenkaan ontunut ja teimme sitten vielä toisenkin radan, joka hylkääntyi heti neljännellä esteellä. Sain kuitenkin muuten ohjattua ihan kohtuullisesti ja vauhtikin pysyi loppuun asti. Myös torstain harkoissa oli radalla vauhtia, mutta lyhyemmissä harjoituksissa Keira ei oikein ehtinyt päästä vauhtiin.

Eilen oli Julialla taas kennelpiirin hallilla näyttelyharjoitukset ja tällä kertaa myös Noa ja Pia liittyivät seuraan. Ekalla kerralla molempia vähän jännitti pöydälläolo, mutta toisella kerralla olivat jo rennompia. Hyvin koirat tulivat juttuun myös keskenään ja tämä olikin hyvää harjoittelua loppukuusta olevaa yhteistä näyttelyreissua varten.

Isäni ilmoitti tänään, että muuttaa avoliittoon ja olihan tuo minulle aikamoinen yllätys. Tuo suhde kun on alkanut vasta tämän vuoden puolella. No kukin tekee niin kuin hyvältä tuntuu

Anne