On se kumma, kun yksi agilityn nollatulos saa mielen hyväksi. Julialla oli tänään elämänsä kolmas ja neljäs virallinen agilitystartti ja tän päivän ekalta radalta napsahti eka nolla, joka oli medien ainoa nolla ja sillähän sitten jopa voitettiin. Toisella radalla luotin, että Julia ymmärtää jos putken ns. ulkopuolelta juoksemisen (ei siis tarkoita, että normaalisti juoksen putken sisällä), mutta ei sitten ymmärtänytkään. Tuli kaksi kieltoa ja hieman yliaikaa, mutta muuten rata oli ihan ok. Ekalla radalla Julia säntäsi niin lujaa ekat esteet, että en meinannut pysyä ollenkaan perässä. Onneksi tuli A, jossa sain kiinni.

Hienosti pärjäsivät muutkin kooikerit tänään ykkösissä. Huugo nousi ekalta radalta kakkosluokkaan! Onnea Saara! Rokka voitti nollalla viimeisen radan! Onnea Minna!

Meidän kisojen jälkeen saimme kisapaikalle toivottuja vieraita. Oksan ihmiset ja Lex tulivat meitä moikkaamaan. En ole varma kuinka hyvin Lex minut muisti, mutta sydämellisen vastaanoton sain. Keira varsinkin haukkui autossa, kun halusi niin kovasti poikaansa tapaamaan. Menimme vähän matkan päähän pienelle hiekkakuopalle ja päästimme koirat irti. Hyvin Keira ja Julia sietivät kakaraa ja saihan Lex lopuksi jopa houkuteltua äidin ja Julian takaa-ajoleikkiinkin.

Anne