Heräsin jo ennen puolta kuutta, kun lippujen- ja luetteloidenmyyntiprojektin asiat alkovat pyöriä päässä eikä uni tullut. Olin sitten jo 7.30 Lahdessa ja vein häkit kooikerikehän lähistölle. Messuhalli oli vielä ihan pimeäkin, mutta sainpa kerrankin valita mihin häkit lykkään. Tehtäväprojekti saatiin kohtuudella pyörimään, mitä nyt vähän oli lippukopeissa pimeää ja kylmää ja osa talkoolaisista itki kahvin perään.

Anne T tuli ajoissa paikalle ja oli kiva, kun oli juttukaveri. Muutenkin tuttuja kooikereita oli paljon, kun meidän Jake tuli Virpi ja Janinan kanssa. Myös Outi ja Fico olivat paikkalla ja Pia talkoolaisena. Raimo toi koirat sopivasti ennen kehää. Tuomarina oli Anna-Liisa Heikkinen, jolla ERIt olivat tuttuun tyyliin tiukassa. Peter ja  Jake saivat EH:t ja Peter voitti luokkansa. Jakekin oli tämän tuomarin makuun liian korkea eikä varmaan ole kaukana 40 sentistä. Myös Fico sai tyytyä EH:n suuren kokonssan takia, juupa juu. Rommi sai ainoana uroksena ERIn ja valioutui samalla.

Julia sai hyvän arvostelun ja käyttäytyi ihan kivasti, mutta sillä liian vähän turkkia. Arvostelun jälkeen tuomari tuli vielä erikseen kertomaan, että Julian mittasuhteet olivat kovasti hänelle mieleen ja siitä jäi oikein kiva fiilis. Ennen Keiraa ei nartuille ERIä jaettu, mutta onneksi Keira sai. Rommista ROP ja Keira VSP.

Lippukassat eivät heittäneet paljon eli kokonaisuudessa oikein hyvä päivä.

Muutama Pian ottama kuva löytyy täältä http://annekeira.kuvat.fi/kuvat/Lahti%2BKV%2B30.10.2010/

Anne