Sananmukaisesti tänään saimme nauttia Nastolassa kauniista ja välillä tosi lämpöisestäkin syyspäivästä. Julian ensimmäinen rata oli todella surkea esitys. Kieltoja tuli kaksi ja rata meni paikoin kävelyksi eli yliaikaakin tuli reilusti. Rata olisi ollut ihan kiva ykkösen rata, mutta alkumatkasta Julia ehti haistella maatakin. Onneksi Julia löysi toiselle radalle jostain virtaa ja sai toisen nollansa tulemalla kolmanneksi. Ei yhtään hullumiin pikkuakalta, kun kahtena peräkkäisenä viikonloppuna on saanut nollatuloksen.

Epävirallinen piirinmestaruusjoukkuerata oli aika haastava, mutta ei ilmeisesti Keiran mielestä tarpeeksi haastava. Keira meinaan otti yhden ihan suoran hypyn takakiertona ja oli vielä joukkueen eka starttaaja. Siinä tuli sitten muille joukkueen jäsenille vähän paineita saada tulos, kun jo kahdella hylätyllä tuloksella ei ollut enää mahdollista saada yhteistulosta. No onneksi joukkueen muut saivat tulokset ja saimme loppujenlopuksi pm-hopeaa. Ei enää palkintojenjaossa yhtään harmittanut oma huono suoritus. Julia oli oman joukkueensa ankkuri eikä ollut mitään paineita. Kolme edeltävää koiraa oli saanut hylätyt eli yhteistulosta ei ollut enää mahdollista saada. Julialle yliaika kymppi. Väsymys alkoi jo näkyä varmaan meidän molempien menossa, kun viikonloppu meni kokonaan kisoissa ja juoksin seitsemän rataa. Viikko sitten kisoissa tuli reiteeni joku revähdys, joka ei viikolla vaivannut mitenkään. Tänään sitten revähti Julian ekassa startissa uudelleen, ei kivaa.

Olen odottanut Keiran ja Julian juoksuaikojen alkamista jo usean viikon ajan, mutta ei vieläkään selviä merkkejä (=verta). Keiralla oli tänään kyllä pinna niin kireällä, että ihan hävetti sen käytös muita koiria kohtaan ja yksi naisten suhteen tosi tarkka uros oli Juliasta sitä mieltä, että hyvältä jo vähän haisee.

Tainalta tuli iloinen tekstari, Leevi oli saanut kakkosluokassa toisen nollavoittonsa. Te olette kyllä tosi taitavia, Onnea! Keiran yhden pennun omistajalta tulikin sitten ikävämpiä sairausuutisia, mutta toivotaan, että vatsatauti menee tosi nopeasti ohi ja poika paranee.

Anne