Tiistaina oli Julian pääsykoe agilityn alkeiskurssille. Vielä ei ole tietoa pääsimmekö, mutta eiköhän päästy. Kurssin järjestää oma seura eikä ilmoittautuneita ollut kovinkaan paljon.

Keskiviikkona saimme Kiian (Keiran pentu) perheineen meille kylään. Julia inhosi aluksi siskoaan tosi paljon, mutta onneksi Kiia osasi alistua ja vähitellen Julia lämpeni ja leikkikin alkoi sujua. Vierailun lopulla Juliakin oli välillä alakynnessä eli hyvin sujui vierailu. Keira hyväksyi myös pentunsa ja Kiia sai välillä liikaakin Keiran huomiota (Keira astui Kiiaa, Kiialla juoksu). Kiitos käynnistä ja tarjoiluista! Illalla oli vielä koirakillan kevätkokous.

Torstaina oli Keiralla normaaliharkat ja ihan mukavasti kulki ja kuuntelikin. Miikka tuli perjantaina viikonloppulomalle ja Nanna lähti torstaina takaisin Sastamalaan. Lauantaina oli Raimon siskon viiskymppiset Helsingissä ja koirat pitkästä aikaa yksin useamman tunnin. Tänä aamuna Julia oli sitten aikaisin hereillä ja oli viisainta lähteä aamulenkille. Kiipesimme yhdelle laavulle ja Julia löysi sieltä grillatun jäätyneen makkaran. Ensin lähti mua karkuun, mutta vaihtoi kuitenkin makkaran nakinpalaan. Julialla oli tänään Lahdessa näyttelykoulutusta ja muuten sujui hyvin, mutta rohkeutta ja rutiinia tarvitaan edelleen paljon lisää.

Keiran velipuoli-Veiko aloitti agilitykisaamisen ja sai heti nollatuloksen. Onnea vielä kerran!

Anne