Raimon ja minun etelänreissu lähestyy, onneksi! Huono puoli on se, että joudun viemään kooikerit ensimmäistä kertaa koirahoitolaan. Sofi on konkari, mutta kyllä Keiran ja Julian jättäminen vieraaseen paikkaan tulee olemaan mulle rankkaa. Hoitolan pitäjät tuntuivat tosi mukavilta ja koirat saavat olla omassa rauhassaan eli ei ole näköyhteyttä muihin koiriin. Koiria lenkitetään kolme kertaa päivässä ja irtikin saavat olla. Jotenkin noita kooikerit ovat avuttomia, kun vertaa teräshermo-Sofiin, jolle tärkeintä ruuan tulo oikeaan aikaan.

Keira osaa vihdoin mennä kepit ns. väärältä puolelta itsenäisesti ja tänään meni vielä aika kovaakin. Haastetta oli putkellemenossa, kun A oli ihan vieressä, mutta onnistuihan sekin, kun tarpeeksi harjoiteltiin. Kokonaisuudessaan tosi kivat harkat. Keira on ilmoitettu äitienpäivänä Järvenpäähän kisoihin ja 12.5 Lahteen iltakisoihin.

Kun etsin Keiralle sulhasta, halusin terveyden, rakenteen ja luonteen lisäksi myös "jalostaa" väriasioita ja turkkia muutenkin. No ainakin Julia sai pilkkuja ja mustaa karvaakin, joita ei ollut toivomuslistalla. Turkin määrä kuitenkin on peritty isältä kuten näette kuvasta. Harvoin 10-kuisella nartulla on tollaista häntää.

 

Anne