Tänään oli vuorossa matka Tuusulaan epävirallisiin agilitykisoihin. Keira starttasi möllimedien radalle kolmantena. Rata oli aika haastava, takaakiertoja oli monta. Hienosti meni. Keira voitti nollatuloksella toiseksitulleen koiran lähes 20 sekunnilla. Kun katsoo suoritusta videolta, huomaa selkeästi kuinka epävarmaa oma ohjaaminen on. Minulla on ennen ollut maxikoiria ja nyt tällainen medi, niin juoksen oudossa kumarassa asennossa niin kuin se muka auttaisi Keiraa etenemään rataa paremmin.

Osallistuimme myös kilpailevien medien radalle ja hylsyhän sieltä tuli. Musta putki oli vähän eri asennossa kuin ekalla radalla ja se koitui tällä kertaa kohtaloksi. Keira lähti hyvin putken oikeaan päähän, mutta palasi takaisi ja livahti sitten väärään päähän. Myös toisen kerran putkelletultaessa palasi takaisin ja vasta kolmannella kerralla sain menemään putken oikein. Keppien alkupäässä oli vähän haparointia, mutta rengas meni hienosti kaksi kertaa. Varmistin kyllä kädelläni renkaalla, kun niin moni koira meni kehikon ja renkaan välistä ja rengas oli ihan erilainen kuin meidän oma renkaamme.

Hyvää kokemusta tuli ja kiva nähdä, että Keira ei pelkää vieraita paikkoja eikä ihmis- ja koirahälyä. Olipa koiraharrastusta täynnä tämä viikonloppu, mutta mukavaa sellaista.

Anne