Eilen juttelin Saija ja Krissen kanssa narttukooikerin painonhallinnan ongelmista ja tänään minulle selvisi meidän nartuista vahingossa asiaan selvennystä. Sofi-tolleri on aina syönyt eri huoneessa kuin Keira ja Julia, mutta jatkossa laitetaan myös kooikerit erilleen. Keirahan on tunnetusti ahne ja syö paljon nopeammin kuin Julia. Jäin tekemään tänään jotain kodinhoitohuoneeseen samalla, kun annoin koirille ruuat. Keira söi nopeasti oman ruokansa ja siirtyi tyynen rauhallisesti Julian kupille. Jos kaksi kertaa päivässä syö oman ruokansa lisäksi lapselta osan ruuasta, äkkiähän toinen lihoo ja toinen pysyy hoikkana. En jäänyt katsomaan, olisivatko jatkaneet yhdessä syömistä vai olisiko Julia väistänyt. Annoin Keiralle lähdöt ja jatkossa siis joko vahditaan tai laitetaan neidot eri huoneisiin.

Porvoon näyttelyn aikataulut olivat vihdoin tulleet nettiin ja 11 kooikeria iltapäivällä kehässä. Tulee vähän kiire, kun Keiran pitäisi ehtiä Lahteen piirinmestaruusjoukkueeseenkin vielä saman iltapäivän aikana. Noan Pia lupautui ohjaamaan Keiraa eli vielä rataantutustumisen aikaan ei tarvitse olla kisapaikalla.

Keira sekä velipuolensa Veiko ja Fico ovat vihdoin virallisesti Ruotsin muotovalioita, tosin vasta Ruotsin kennelliiton tietojärjestelmässä.

Torstaina suuntaan taas pikkulomalle ja tällä kertaa omien tyttöjeni kanssa muutamaksi päiväksi Barceloonaan.

Anne