pentujen aika syntymäkodissaan. Olen niin väittänyt ettei ole haikeaa, kun pennut alkavat lähteä uusiin koteihinsa, mutta olinpa väärässä. Huomenna lähtee Iisa ja Johnny. Tavarat on pakattu ja pentukansiot muutamia valokuvia vaille valmiina. Laitan valokuvat sitten rekkareiden kanssa samaan aikaan postissa.

Eilen olin Outin, Heinin ja Ficon kyydissä Mäntyharjun näyttelyssä. Fico sai sertin ja tuli Suomen muotovalioksi, onnea vielä. Keiran velipuoli Nuutti oli pentuluokassa ROP-pentu, hienoa.

Tänään Outi ja Heini käväisivät vielä, kun kaikki pennut olivat vielä nähtävillä. Pennut ovatkin viettäneet paljon aikaa ulkona, kun on ollut ihanat ilmat. Aitaus on osittain varjossa ja tänään laitoin pennuille pienen kahluualtaan. Taisi kastumiset olla vahinkoja, sillä ei näyttänyt ketään oikein vesi kiinnostavan. En sitten vienyt pentuja ollenkaan koirien uimarannalle. Muutenkin on pitänyt vähän luistaa lupauksista eli en ehtinyt opettaa pentuja kävelemään hihnassa, mutta pantoja on kyllä harjoiteltu pitämään.

Anne