Keira lopetti agilityn heti kun juoksuaika joulukuussa alkoi, mutta on muuten elänyt normaalia elämää. Olemme tehneet arkiaamuisin aika pitkän lenkin, mutta tänään oli toistaiseksi viimeinen pidempi lenkki Keiran kanssa. Keiralle on tullut painoa niin paljon, että liikkuminen ei näytä enää kovin kivalta. Keira ulkoilee useamman kerran päivässä lyhyitä lenkkejä.

Julian pitkä agilitytauko loppui vihdoin keskiviikkona ja aika kivasti Juliaa agility kiinnosti. Julia kepit ovat olleet tosi onnettomat ja aloitimmekin ennen juoksutaukoa keppien opettelun ihan alusta ohjureiden kanssa. Nyt sujuikin ihan kivasti ja ohjureita poistettiin maltillisesti. Toivottavasti maltan antaa Julian sisäistää kepit niin, että niistä tulevat itsenäiset, nopeat ja varmat. Olen sanonut, että en ala enää mahdollisen uuden pennun kanssa agilityä, mutta jos syön sanani, on tuo ohjureiden käyttö mulle se paras vaihtoehto kepeillä ja helppo hankkia ohjurit omiin keppeihinkin.

Huominen päivä meneekin yhdistysasioissa, kun pidämme Tampereella kooikerhondjeyhdistyksen hallituksen kokouksen. Toivottavasti saan huomenna myös kotiin nuorimman lapseni, joka on ollut eilisestä asti sairaalassa keuhkokuumeen ja korkeiden tulehdusarvojen takia.

Anne