Olin tänään koko päivän erään vääksyläisen yhdistyksen järjestämällä villaretkellä Jämsän ympäristössä. Vierailimme neljällä huopatehtaalla ja olipa mielenkiintoinen päivä. Uusia huovutusideoita tuli paljon, mutta mistä sen ajan niiden toteuttamiseen repii.

Kennelnimivaihtoehdot on mietitty nyt niin pitkälle, että ne on kirjattu hakemukseen. Hakemus lähtee huomenna spanieliliitolle ja sit eikun odottamaan. Kaikki nimivaihtoehdot ovat tosi lähellä jo olemassaolevia kennelnimiä eli saas nähdä kuinka siinä käy.  No eipä ole vielä Keiran juoksuaikakaan lähellä eli ei tarvitse hätäillä. Kennelnimenhän saa lisättyä rekkareihin jälkikäteenkin, mutta pentujen rekkaaminen on kalliimpaa ja hinnat ovat nousemassa aika rajusti, jos esitys menee valtuuston kokouksessa läpi.Toisaalta on nyt rauhallinen olo, kun en voi tehdä enää muuta kuin odottaa.

Jyväskylän näyttely on lauantaina ja kiva nähdä Elsa pitkästä aikaa. Onhan näyttelyssä muutakin sukua, muita heitä olen nähnytkin tässä syksyn aikana. Keiralle en todellakaan odota minkäälaista menestystä, kun karvat ovat muutamassa viikossa kadonneet jonnekin ja epäilen, että hollantilainen tuomari "sakottaa" taas Keiran aika näkymättömissä olevasta otsapiirrosta:).

Harmi, että Nanna viihtyy niin hyvin opiskelupaikkakunnalla, että Keiran sivut ovat edelleen päivittämättä. Pitäisi varmaan opetella joululoman aikaan itse tekemään päivitykset, mutta ei taida olla helppoa tällaiselle hätäiselle luonteelle.

Anne