Kaikki pennut ovat löytäneet paikkansa uusissa kodeissaan ja mukavasti on kaikilla lähtenyt elämä sujumaan uuden perheenjäsenen kanssa. Meillä tolleri-Sofi uhoaa välillä ihan turhastakin Julialle, mutta toivottavasti on vain väliaikaista. Reilu viikko sitten oli Ikaalisissa ryhmänäyttely, jonne suuntasimme kamalassa vesisateessa Pian, Noan, Sofin ja Jaskan kanssa. Jaska (Keiran pentu) muutti pohjanmaalle ja sai meiltä kyydin lähemmäs uutta kotiaan. Näyttely oli keskellä metsää, jonne oli kyhätty suuri määrä kehiä vesilätäköiden keskelle. Noa sai EH:n ja Sofi veteraaneissa myö EH:n, kun esitettiin tuhdissa kunnossa. No tiesinhän minä sen ettei Sofi ole mikään keijukainen, mutta kuvittelin veteraanin saavan vähän anteeksi.

Viime viikko meni oman seuran agilitykilpailuja järjestäessä. Kai minä taas omassa itsekeskeisyydessäni kuvittelin ettei ilman minua homma hoidu ja haalin itselleni aivan liikaa hommia. Kisapäivinä tein vielä neljä viidestä harjoittelusta, jotka vaaditaan vastaavan koetoimitsijan "tittelin" saamiseksi. Sitten voi tehdä kisoissa vielä senkin homman. Tosin taas kerran päätin etten ensi vuoden kisoissa tee kuin pienen osan tän vuoden hommista tai mielellään ei pidetä mun puolesta ensi vuonna kisoja ollenkaan. Kuitenkin eileniltapäivällä suunnittelimme Mian kanssa jo seuraavia kisojaCool

Lauantaina Keira kisasi ensimmäisen kerran pentujen jälkeen ja sai viimeisen nousunollan kakkosluokassa ja pääsimme vihdoin kolmosluokkaan. Sunnuntaina  Keira osallistui kooikermestaruuteen ja karkasi putkeen. Mestaruus ja hopea menivät Anne T:lle (Sade voitti, Sally toinen) ja kolmossija melkein myös "samaan perheeseen" eli Arille ja Untolle (Keiran sisko heidän toinen koiransa). Paljon Onnea! Keira sai ekalta kolmosen viralliselta radalta tuloksen, josta olen hyvin iloinen eli 5 ja vähän yliaikaa. Jotenkin en ole vieläkään oikein tajunnut, että nyt sitten seuraavaksi ilmoitan Keiran kolmosluokan kisoihin.

Kennelliitto on saanut rekisteröintiruuhkansa purettua ja omakoiraan oli ilmestynyt minullekin lasku. Rekkarit tulevat varmaan tämän viikon aikana.

Anne