Tänään oli Keiralla taas kolme agilitystarttia ja kisat pidettiin Helsingissä. Outi ja Fico ottivat meidät Lahdesta kyytiin ja Ficon ohjaaja Emilia oli jo Helsingissä valmiiksi.

Keira starttasi joka radalle toisena ja saaliina tänään kaksi hyvää hylkäystä ja yksi surkea yliaika 15. Ekalla radalla olin erityisen tyytyväinen siihen, että hylkäys tuli kohdassa, jossa Keira oli paljon nopeampi kuiin osasin uskoakaan eli juoksujen jälkeen alkaa vauhtiakin löytyä.

Mutta pankin räjäytti tänään Fico ja Emilia. Eka rata oli hyppäri ja siltä he saivat upean radan päätteeksi kakkossijan. Voittaja sai sertin ja siitä tuli hyppyvalio. Kolmas rata ei ollut yhtään mukava ohjata, mutta niin vain Emilia ja Fico "väänsivät" siitä hienosti nollan sijoituksella 2. ja edelläoleva koira oli jo valio eli serti ja titteli Ficolle. Fico oli saanut ensimmäisen agilitysertinsä 29.5.2011 eli heti valioksi kun mahdollista. Paljon Onnea Fico, Emilia ja Outi!

Emilia ja Fico

Tänään valiotui myös Keiran Olli-velipuoli eli hurjasti onnea myös toiselle Outille! Myös Ollista tuli heti valio, kun aika sen mahdollisti. Herää kysymys mikä yhdistää Ficoa, Keiraa ja Ollia? Kaikilla on sama isä eli Ruotsissa asuva Manusia's Limbo "Limbo". Oiskohan Keiralla jotain opittavaa taitavilta velipuoliltaan?

Anne