PHAU aloitti cup-kisansa ja tosi hyvä, että pääsemme lähelle epiksiin kerran kuukaudessa. Tänään otimme sekä mölli- että ykköstenradan. Molemmista hylly samassa kohdassa eli Keira karkasi aalle. Muuten radoissa oli paljon hyvääkin. Kepit menivät älyttömän hyvin. Keira haki ekan välin itse eikä pomppinut yhtään. Vanhat agilitykoirani ovat aina kiljuneet radan alusta loppuun, mutta Keiralta löytyy ääninäyte toistaiseksi vain kepeillä, kun oikein innostuu. Ääni on huvittavaa murinan ja haukkumisen sekoitusta. Rengas, pussi, irtoamiset ja kontaktit menivät mallikkaasti. Täytyy taas ottaa uudelleen mietittäväksi sana, jolla saisin Keiran kiinnittämään huomion minuun oli tilanne mikä hyvänsä, mutta kun ne kontaktitesteet ovat niin ihania:)

Pojallani Miikalla angiina ja siihen penisiliinikuuri. Mun hampaasta lähti eilen toinenkin pala ja tänään oli sit pakko mennä päivystykseen. Nyt on hammas paikattu, mutta silti vihloo vielä. Toivottavasti menee ohi.

Tyttäreni Nannan yo-kirjoitukset lähestyvät loppuaan eli enää psyka jäljellä pääsiäisen jälkeen. Mukavasti on kirjoitukset sujuneet. Toivottavasti Nanna saisi mahdollisimman pian työpaikan.

Anne