Mitään järisyttävää ei ole pariin viikkoon tapahtunut eli siitä johtuu tämä blogihiljaisuus. Keiran ja Julian kanssa on käyty agilityharkoissa yhdessä ja erikseen. Torstaina otin Julian mukaan katsomaan äidin menoa, että saisin Juliaankin tarttumaan vähän innostusta. Julian kanssa tehdään todella lyhyitä pätkiä, kun innostus lopahtaa hyvin nopeasti. Siirryimme sunnuntailta tiistaille, että pääsemme vähän useammin käymään harkoissa.

Perjantaina oli Sofilla ja Julialla rokotuspäivä ja yllättäen Julia oli aivan paniikissa. Tajusin sitten, että edellinen eläinlääkärikäyntihän olikin nesteytysreissu ja siksi paniikki olikin vähän ymmärrettävämpi. Nyt on rokotukset kuitenkin kunnossa moneksi vuodeksi.

Eilen pidimme maneesissa pienimuotoiset kooikeragilityharkat eli Outi osallistui meidän lisäksi. Julia oli tosi innokkas ja nopea puomilla ja saimme pääsääntöisesti sille myös tosi hyvät kontaktit. Teimme aikuisten koirien kanssa muutaman vähän vaikeamman harkan ja sitten lopuksi irrottelua. Olipa kiva katsoa kuinka kaikki kolme nauttivat, kun koko ajan tiesivät mikä este seuraavaksi tulee ja ja sai oikein revitellä.

Sää oli ihanan syksyinen ja lähdimme jäähdyttelylenkille Vesivehmaan Jenkkapirtin takametsään. Kerrankin muistin ja viitsin ottaa kamerankin mukaan. Alla muutama otos eiliseltä lenkiltä.

Muuten olenkin jo perjantaista asti seurannut agi.fi -sivuston chatistä agilityn mm-kisoja ja katsellut suomalaisten ratoja youtubesta. Hienosti ovat kooikerit edustaneet ja medien joukkue sai eilen hopeaa  ja tänään Frodolle ja Jarille yksilöpronssia.

Ensi viikonloppu onkin tosi kooikerpainotteista parin rauhallisen viikonlopun jälkeen. Lauantaina on spanielierkkari ja sunnuntaina jalostusneuvottelu. Sekä Keira että Julia osallistuvat näyttelyyn ja taidan esittää vielä yhden uroksenkin. Otan kumiharjoja mukaan molempiin paikkoihin eli tulkaahan tutustumaan. http://kumiharja.vuodatus.net/

Fico, Julia, Keira ja Nemo

Nemo ja Fico

Keira

Julia

Kesälomamuistoja! Paraisilta ostetusta villalangasta kaulaliina ja Kustavin Savipajan iso keramiikkavene.

Anne