vaikka kokikin vappuna kylmän kasteen kanavassa. On nyt kuitenkin rohkaistunut ja ui pieniä lenkkejä. Ensimmäisellä kerralla houkuttelin lihapullan kanssa niin syvälle, että joutui uimaan. Keira kävi kerran hakemassa lihapullan, mutta totesi ettei mokoma ole uimisen arvoinen juttu. Julia innostui hakemaan keppejä ja tykkää muutenkin kahlailla ja vilvotella itseään. Kateuden puuskassa jopa Keirakin haki kepin muutaman kerran Julian nenän edestä.

Olemme juhannuksen jälkeen tehneet normaalia lyhyempiä lenkkejä, mutta tänä aamuna menimme normaalin lenkin. Täytyyhän noiden koirien päästä välillä juoksemaan irti eikä ennen kahdeksaa ollut vielä kovin kuumakaan. Keira aloitti viime viikolla yksityisen agilitykurssin ja yllättävän hyvin jaksoi treenata helteestä huolimatta. Häkin pohjalla oli märkä froteepyyhe ja se varmaan viilensi oloa mukavasti.

Neea täytti 15-vuotta ja kävimme tänään tilaamassa hänelle uuden kitaran lahjaksi. Ensi viikolla on lomaa ja lainaamme Anne T:n asuntoautoa ja lähdemme länsirannikolle vähän leikkimään turistia. Sovin jo alustavat treffit Keiran Luca-pojan kanssa. Ouluun. En ole nähnytkään Lucaa luovutuksen jälkeen ja onkin tosi mielenkiintoista, tunnistaako poika enää minua yhtään.

Pari näyttelyilmoa on lähtenyt, mutta agilitykisat saavat odottaa varmaan syyskuulle asti. Silloin pääsemme ensimmäistä kertaa Keiran kanssa osallistumaan piirinmestaruuskisoihin.

Anne