Viime kirjoituksen jälkeen on talo tyhjentynyt melkein pennuista. Jäljellä ovat enää kotiin jäävä Mila ja ensi launtaina Chicagoon lentävä Gibson. Yritämme elää ns. normaalia elämää, mutta kyllä kaksi pentua saa riehuessaan aikaan paljon enemmän sotkua ja meteliä kuin yksi pentu aikuisten koirien kanssa. Vappua vietimme ihan kotona ja vappupäivänä Keiran, Julian ja Wiima-pennun aamumetsälenkin jälkeen otin Milan ja Gibsonin Vääksyn kanavalla pidettyyn vappujuhlaan. Kyllä kaksi pentua herätti huomiota ja pennut saivat tavata paljon uusia ihmisiä ja leikkiä kahdeksanviikkoisen australianpaimenkoiranpennun kanssa. Sovimme, että Mila pääsee uudelleenkin leikkimään Heta-pennun kanssa.

Julia kävi 27.4 Hyvinkään ryhmänäyttelyssä ja sai ensimmäisen kerran sa:n, mutta niin sai Ninnin kasvatti Fasukin, joka vei sertin ja Julia sai varasertin. Myös Lexille varaserti. Sunnuntaina 28.4 lähdin Pian, Noan ja Matin kanssa Mäntsälään videokuvaamaan Noan MH-luonnekuvausta ja jonkilaiseksi Mattivahdiksi. Noasta tuli uusia piirteitä esiin, kun haalariosiossa Noasta tuli oikea puolustava leijona. No aaveiden kohdalla sitten sisu meni vähän kaulaan ja Noa lähti takavasemmalle vähän kuin Keirakin aikoinaan. Hienosti Noa kuvauksen suoritti ja ilmeisesti minäkin sain kuvattua tärkeimmän.

Paluumatkalle otimme kyytiin Orsonin, jonka kanssa menimme sertijahtiin Lahden KV-näyttelyyn. Orson sai sa:n ja kun valioluokka alkoi, oli serti varma. Orsonista tuli  Suomen muotovalio ja sijoitus paras uros 3. Oli tosi kiva olla kehässä juuri silloin kun sitä sertiä todella haluaa. Ja mikäs tuollaisen koiran kanssa on ollessa, kun sen kanssa on niin helppo olla.

Viime lauantaina lähdin Julian, Milan ja Gibsonin kanssa Janakkalaan agilitykilpailuihin. Päätavoitteena oli saada osallistumisoikeus senioricupin finaaliin eli piti saada tulos ja sijoittua kolmen parhaan seniorin joukkoon. Medikakkosia oli vain seitsemän ja kaksi senioricuppilaista. Julia tuli neljänneksi yliaikavitossella ja olimme senioricupissa ykkösiä. Toisella radalla vauhti oli taas niin hakusessa ja sitten annoin aalla tyhmän käskyn, jota Julia totteli. Siitä tuli kaksi kieltoa ja reilusti yliaikaa.

Eilen oli Tampereella KV-näyttely ja siellä kaksi Oorbellenurosta. Orson hienosti pu2 ja Jake pu4. Vili oli noussut tokossa avoimeen luokkaan ja Lexistä tuli toistamiseen isä, kun Tuulikaislan kenneliin syntyi eilen 3 urosta ja 2 narttua. Onnea kaikille!

Ensi lauantaina aikaisin aamulla tai oikeastaan yöllä strattaa "tehokaksikon" eli Anne T:n ja minun matka kohti Amerikkaa. Lähdemme viemään Gibsonia Chicagoon, josta pennun matka jatkuu vielä muutaman tunnin Waupacaan Duncanin pikkuveljeksi. Jäämme Annen kanssa pariksi yöksi Chicagoon ja tulemme kotiin jo tiistaina.

Milan pentukurssin aloituspäivä on sama kuin reissun kotiintulo eli käymme ekan kerran jo tänään aikuisten koirien arkitokoryhmässä. Mila on varmaan tosi taitava :) kun osallistuu 10-viikkoisena aikuisten koirien ryhmään.

Anne