Sain reilu viikko sitten päähäni, että olisi kiva käväistä Tallinnassa ja tyttäreni olivat heti vapaaehtoisia lähtemään mukaan. Nanna oli täällä viime viikon, kun hänellä oli viikon paussi työharjoittelussa. Varasin bussikuljetuksen Lahdesta ja takaisin ja viime perjantaina lähdimme sitten risteilylle. Oli mukavan rento reissu, pyörähdimme Tallinnan keskustassa, söimme ja tytöt bilettivät. Minä lähdin tosi ajoissa nukkumaan, kun ei vaan jaksa tota laivameininkiä kovin myöhään. Koirareissulla aina mennäänkin automaattisesti ajoissa nukkumaan.

Viime sunnuntaina oli Riihimäellä neljän tunnin kooikerhondjeyhdistyksen kokous ja kivaa aktiivista toimintaa on luvassa tällekin vuodelle.

Eilen käväsiin oman yhdistyksen agiepiksissä ottamassa Julian kanssa minimölliradan ja Keiran kanssa medimölliradan. Julian rata meni haisteluksi ja Keira ihan ok. Ei noihin omiin epiksiin osaa asennoitua oikein kunnolla eli ei tule kisanomaista rataa.

Olen odottanut jo useamman viikon, että Julian juoksu alkaisi. Lenkeillä Julia merkkaa ihan jatkuvasti ja äsken Keira alkoi pyytää tytärtään leikkiin siihen malliin, että ihme on ellei juoksu ala muutaman päivän sisään.

Tämä on kiireintä aikaa mun töissä ja aika yksinäistä tämä puurtaminen täällä kotona on. Siksi on kiva, kun tietää jonkun reissun olevan tulossa. Koska Keiran astutus toivottavasti tapahtuu Suomessa, on tulevat reissut näyttelyreissuja. Toki näyttely on tärkeä, mutta odotan innolla sitä reissuakin ja irtiottoa arjesta.

Parkanon viime sunnuntain näyttelystä tuli hienoja uutisia. Keiran Jake-poika sai toisen sertinsä ja oli ROP. Leevi oli Kirsti Louhen makuun liian suuri ja sai EH:n, mutta muuten arvostelu oli tosi hyvä. Tuomarimuutos aiheutti kadon, sillä yhdeksästä kooikerista vain neljä oli paikalla. Onnea vielä Janina ja Virpi.

Kuvat Virpi ja Janina Kurikka

Anne