Paljon Onnea Keiran ihanille pennuille, jotka täyttävät tänään kuusi kuukautta! Onnea siis Johnny, Jake, Leevi, Milo, Luca, Iisa, Kiia ja tietysti Julia!

Alkuviikosta pakkanen paukkui myös täällä Vääksyssä, mutta eipä se meidän lenkkeilyihin paljonkaan vaikuttanut. Aamulenkit tehtiin normaalisti ja oikeastaan vain Keira kulki välillä kolmella tassulla. Hihnalenkit olivat vähän lyhyempiä, kun jonkun koiran jumittaminen aiheutti toisille seisoskelua ja sitten alkoivat tassut jäätyä. Torstaina kokoonnuimme agilityharkkoihin, vaikka pakkasta oli parikymmentä astetta. Vietimme glögin ja muiden herkkujen parissa pikkujoulua ja koirat arvottiin eli vieraat ohjaajat ja esteet normaalia alempana. Keira ei näihin karkeloihin osallistunut, kun aloitti alkuviikosta juoksunsa.

Nanna-tyttäreni tuli eilen lomalle ja Juliakin oli ollut innoissaan Keirasta ja Sofista puhumattakaan. Kävimme eilen Raimon kanssa katsomassa Timo Koivusalon näkemyksen vanhasta suosikkielokuvastani Täällä pohjantähden alla. Aika tarkasti oli pitäydytty alkuperäisessä versiossa ja olin siitä tyytyväinen. Tosin uusi versio oli väkivaltaisempi ja muutenkin raaempi kuin alkuperäinen. Elokuva kesti yli kolme tuntia enkä vilkuillut kertaakaan kelloa. Elokuvan jälkeen kävimme syömässä meksikolaisravintolassa ja sitten ajoissa linja-autolla kotiin. Joulustressistä en kärsi yhtään, sillä opin sinkkuvuosieni aikaan ettei kannata tehdä mitään valmisteluja vain sen vuoksi, että niin on aina tehty ja niin tehdään aina. Meillä syödään niitä ruokia, joista pidetään ja lahjarumba on minimissään. Tosin pitäähän koirille laittaa paketteja. Sofi on aina ollut tosi innostunut paketeista ja yrittää avata muidenkin lahjat.

Anne