Kävimme Julia ja seurakaveri-Jaanan ja hänen kääpiösnautserinsa kanssa Hyvinkäällä kisaamassa melkein vuoden tauon jälkeen. Julia oli tosi varovainen ja hidas, mutta suoriutui kuitenkin ensimmäisestä radasta alle ihanneajan ja oli ainoa, joka sai nollan. Osallistujia oli kuitenkin 18 ja monilla oli todella taitavannäköistä ja vauhdikasta menoa. Vähän nolotti, kun tuomari sanoi, että olimme ihan ylivoimaisia.
No toisella radalla Julia meni kuono keinonurmessa kiinni ja se vähäinenkin vauhti pysähtyi pari kertaa enkä viitsinyt enää korjata vaan otimme hyllyn. Kontakteilla kyllä riitti vauhtia vähän liikaakin.
Olimme varanneet laivapaikan ja hotellin tammikuussa Ahvenmaan kisareissua varten, mutta päätimme perua matkan ja katsotaan sitten vaikka vuoden kuluttua uudelleen.
Huomenna alkaa sagin lisenssienosto ensi vuodelle ja me siirrymme edustaman Suomen Kooikerhondje ry:tä eli yksi aikakausi päättyy. Harkaamme jatkossa Korkeavireellä ja monen vuoden harkkailtatorstaille voi jatkossa ottaa jotain muuta ohjelmaa ja pysyy ehkä autokin vähän siistimpänä, kun ei tule maneesilta p....aa
koirien jaloissa ja omissa kengissä. Vähän on haikeaakin, mutta päätös oli pitkäaikaisen harkinnan tulos eikä siihen liity mitään dramatiikkaa. Kiitos Kanavan koirakilta ja kaverit siellä!

Orson ja Marianne olivat viikonloppuna Liettuassa näyttelyssä. Lauantaina Orson oli pu2, mutta eilen sitten rotunsa paras, serti ja cacib. Onnea Marianne ja hienoa, kun kuljetat kasvattiani maailmalla!

Anne