Alkuviikko meni rauhallisissa merkeissä harrasteiden kannalta, mutta sain sentään tehtyä omalla pihalla koirien kanssa pieniä agilityharkkoja. Torstaina oli Keiran normaaliharkat, jotka olivat kaukana normaalista. Keira haisteli ja söi paskaa eikä ollut edes mun käskyjen myöhästelystä tai kannustuksen puutteesta kiinni. Päätin lopettaa nälässäpitämisen ennen harkkoja ja kisoja, koska Keira motivoituu nameista vatsa täynnäkin, jos on motivoituakseen. Tuo torstai-ilta kyllä pisti mielen matalaksi, kun tuntui, että keinot ovat vähissä elleivät jopa lopussa.

Perjantaina oli "pakko" lähteä oman seuran epiksiin, kun sunnuntaina odotti Järvenpäässä kolme virallista kisaa. Ennen rataa esittelin Keiralle taskusta huippuherkkuja ja iltaruokakin oli syöty. Molemmat radat olivat vauhdikkaita, kun en välittänyt niin siitä kuinka oikein radat menevät. Kunhan vaan Keiralla oli hauskaa. Tänään oli sitten ne viralliset kisat pienessä tihkusateessa. Kaikilta radoilta tuli loppujenlopuksi hylkäys, mutta radoissa oli jo monta hyvääkin kohtaa ja mitä parasta, vauhtia. Putkien väärät päät olivat tänään Keiralle liikaa. Ajattelin julkaista tämän päivän videot, mutta tajusin, että ei kukaan oikeastaan voi noiden pätkien perusteella ymmärtää mun tyytyväisyyttä. Pääasia, että olen itse päivään oikein tyytyväinen, kun tämähän oli samalla kevään ensimmäinen ulkokisa. Radan jälkeen Keira sai aina palan possunkorvaa ja olin näyttänyt herkun jo ennen radallemenoa. Kuvasimme myös muiden kooikereiden ratoja ja niissä onkin paljon oppimista. Frodo voitti päivän kaikki lähdöt ja on se mahtavaa katsottavaa.

Lauantaina Julialla oli taas alkeiskurssi ja tällä kertaa "pelkoa" aiheutti joku haju pussinkankaassa eli luultavasti joku oli nostanut siihen jalkaa. Kepeissä oli kaaret ja Julia ymmärsi hyvin nopeasti kuinka pitää edetä, että saa  makupalan. Teimme jopa kolma estettä peräkkäin. Normaalit hyppyesteet eivät vieläkään ole Julian lemppareita.

Kävin vielä nyt illalla pitämässä yhdelle ryhmälle harkat, vaikken mikään kouluttaja olekaan.

Näin siis äiti voi viettää oman päivänsä haluammallaan tavalla.

Anne