Viime keskiviikkona käväisin Milan kanssa Phaun epiksissä. Kun otin vain mölliradan kaksi kertaa, kotona olin ajoissa. Paikalla oli taas runsas kooikeredustus (5), vaikka muuten epikset olivat tosi pienet. Mila voitti medimöllit http://www.youtube.com/watch?v=Z5ujWxJtsIg&list=UU3z9qy48aNIosGrdk-j3L0g Alussa on turhaa melkein puoli minuuttia, kun tuomari ei antanut lähtölupaa. Viime kerrallakin Mila hidasti samassa paikassa rataa eli kun lähdetään menemään vasempaan takareunaan. Siellä istui ratahenkilö, mutta enemmän uskon vaikuttavan se, että siinä mennään melkein metsää kohti. Weera voitti minimöllit. Kävimme Weeran ja Cleon kanssa jäähdyttelylenkillä ja Mila taas komensi muita.

Kotona pitää tehdä kotihommia eli niitä välttääkseni järjestin itselleni ja koirille pienen kesäretken Mikkelin suunnalle. Mila osallistui Ristiinan koiranäyttelyn ihan vaan sen vuoksi, että halusin saksalaisen kasvattajatuomarin arvostelun. Tuomari kyllä tykkäsi Milasta, mutta ihan keskenhän tuo vielä on. Milalle eri4. Sain esittää Cavalriina's kennelin kasvarissa Oilin, joka oli tosi kiva ja helppo esittää. Tiinan kasvari oli rop-kasvattajaluokka. Rop-koira oli Milan isoisoisä Manusia's Diesel, joka tuli 10-vuotiaana Suomen muotovalioksi ja sijoittui sekä ryhmässä että veteraaneissa neljänneksi.

Yöksi ajelin Mikkeliin valmiiksi agilitykisapaikalle. Kisat olivat vasta iltapäivällä, mutta lueskelin kirjaa, nukuin pienet päiväunet ja käytin ahkerasti buffettia, vaikka olisi mulla omaakin ruokaa ollut. Keira sikaili ekalla radalla molemmat kontaktit, mutta sai vain toisesta virheen. Rata oli helppo, lyhyt ja ihanneaika todella löysä. Toisella radalla olin kontakteilla Keiralle todella tiukkana ja se hidasti niiden suorittamista. Selvisimme kuitenkin neljän peräkkäisen putken radasta ilman virheitä ja Keiran sijoitus 5.

Koska maanataisin toimistoni on suljettu, aion pitää tänään oikean lomapäivän. Nukuin melkein puoli yhdeksään ja kävin lenkillä. Tänään saattaa olla vielä koiramaista ohjelmaa tiedossa tai sitten menen pihalle lukemaan ja pitäisi tuolla taas jotain puutarhahommaakin tehdä.

Loppuvuodelle on suunnitelmissa vielä kaksi ulkomaanreissua koirien kanssa eli ei tunnu niin pahalta, että tää kesä menee ohi taas ihan liian nopeasti.

Anne