Tuntuu oudolta, kun ei viikonloppuihin kuulu agilitykisoja tai koiranäyttelyjä. Keiran juoksuaika on ohi, mutta en halua viedä Keiraa mahdollisen tiineyden toivossa hakemaan mitään bakteereja mistään koiratapahtumista. Itsellänihän on ollut kantapää kipeä jo monta kuukautta, mutta nyt kipu vaan on pahentunut. Kävin viime maanantaina lääkärissä ja ultrassa todettiin paksuuntuma eli plantaarifaskiitti. Sain kortisonipiikin, mutta eipä tunnu olevan yhtään apua. Olen joutunut pyytämään apua koirien lenkitykseenkin. Pitäisi vaan malttaa levätä.

Perjantaina kävi perhe tutustumussa Keiraan, mutta Keira ei ollut ollenkaan vieraskorea. Häipyi lähes koko vierailun ajaksi sohvan alle nukkumaan. No me ihmiset saimme jutella ja tutustua toisiimme, mutta vähän nolotti Keiran outo käytös. Perheen ollessa lähdössä pois, Keira kävi vähän heiluttamassa häntää. Pentukyselyjä on tullut viikonlopun aikana monta ja täytyy vaan toivoa tiineyttä ja aika isoa pentuetta. Onneksi pentukyselijöillä tuntuu olevan hyvä kuva kooikerin luonteesta eikä liian ruusuista kuvitelmaa.

Hessu-kooiker kävi eilen meillä leikkimässä. Tosin Hessu ei päässyt metriä lähemmäs Keiraa, kun sai äkäiset lähdöt. Onnekksi kultsu-Halla leikki Hessun kanssa. Keira katseli leikkiviä koiria ylpeän näköisenä eikä ollut yhtään kiinnostunut.

Tänään on Heinolassa agilityn piirinmestaruuskilpailut, mutta en lähtenyt kipeän jalkani vuoksi sinnekään katsomaan. Toivottavasti oman seuramme koirat pärjäävät.

Anne